Inlägg från: Anonym (idiot) |Visa alla inlägg
  • Anonym (idiot)

    Gravid pga otrohet

    är du helt jävla dum i huvudet? fattar du inte vilka förödande påföljder detta kommer få på din relation till mannen med SPECIELLT BARNET!!!! det stackars barnet ska inte få utstå en misär på grund av dina korkade handlingar. fyfan. om du vill så adopterar jag gärna ungen

  • Anonym (idiot)
    Erkens mamma skrev 2019-11-18 15:23:28 följande:

    Om du med tror att det inte är pojkvännen som är pappan så är det bara att erkänna och ta de konsekvenserna som blir. Detta går inte att ställa till rätta.


    allt går om man vill
  • Anonym (idiot)
    CitronTulo skrev 2019-11-18 15:29:57 följande:

    Men vad bra!! Berätta då gärna för TS hor hon ska göra!


    Absolut så gör jag det, mer än gärna faktiskt! Jag tycker att hon borde säga att hon inte alls har varit otrogen, och blåneka, då har han inget att komma med. Alternativt kan hon skylla på att någon i hans släkt långt bak är svart
  • Anonym (idiot)
    Anonym (?) skrev 2019-11-18 15:30:50 följande:

    Jo jag tycker att det är synd om barn som kommer till världen pga oansvariga föräldrar som inte ens vågar att stå för sitt misstag. Och bli född och den som inte ens är pappa ska förväntas att älska barnet. Såklart att han kommer att göra det, men om han stannar är inte självklart för det eftersom att ditt svek kan vara för stort. Och det är synd om barnet att "pappan" drog för att mamman är ego och oansvarig.


    Fast nu får man tänka utifrån ett större perspektiv, då skadan redan är skedd. Hur tror du barnet mår den dagen h*n läser tråden? Vi får hoppas att det blir en pojke iallafall.
  • Anonym (idiot)
    Anonym (?) skrev 2019-11-18 15:41:58 följande:

    Vad menar du med hela ditt svar?:/


    att det vore tråkigt om det blev en kvinna, då män tjänar mer och kan försörja sig bättre med en bättre framtid
  • Anonym (idiot)
    Anonym (Verra) skrev 2019-11-19 10:53:43 följande:

    Du "tröttnade"? Berätta och låt sambon göra slut med dig utan att du gnäller, han är värd så mycket bättre än dig. Alla är värda mycket bättre än dig.


    Fast det väl inte så konstigt att man tröttnar tillslut tänker jag..
Svar på tråden Gravid pga otrohet