Vad blir det för mat?
Köttfärssås.
Köttfärssås.
Rester från igår.
Falukorv och mos.
Tror ni perogies med gulasch som fyllning kan vara nått gott och göra?
Låter som nått jag måste testa.
Jag får återkomma om det blir av, men blev satans sugen på att testa.
Köttfärspaj.
Kyckling med sweet basil(pad kra pao gai),en rätt som verkligen träffar en och sen sitter man bara smackar pga den brutalt goda smaken i munnen.
Och hett som faan och gigantiska mängder med vitlök.
Om du hittar sweet basil/hole basil.
Så måste du testa, det är en helt ny smak, och på nått sjukt enkelt att tillaga.
Om inget händer, så ska jag göra mig en perogie med gulasch imon.
Fryste in det mesta, men sparade gulasch för 4-8st sådana.
Om de blir av, så återkommer jag med resultat.
Smörsteker dom, på medelvärme.
Enda jag funderar på är vilken typ av deg jag ska göra.