Vad blir det för mat?
Mannagröt idag igen för att ta en periodisk fastedag.
Imorgon blir det lunch från cateringbutik igen - viltpannbiff med enbärsgräddsås och björnbärsmarmelad till rostad potatis och svamp. Ser fram emot det.
Mannagröt idag igen för att ta en periodisk fastedag.
Imorgon blir det lunch från cateringbutik igen - viltpannbiff med enbärsgräddsås och björnbärsmarmelad till rostad potatis och svamp. Ser fram emot det.
Har precis ätit. Det blev i afton kokta saltrullar med gurkstavar och chilidipp, biffchips och grönmögelchips med avokadoröra samt salta kex med holländsk lagrad gouda och hjortronsylt.
Sköljde ner detta med en enkel drink på guaranadryck och några teskedar Licor 43.
Cotton candydruvor och Baileystryffel vid sidan av. Det är ju ändå lillördag idag.
Jag kanske ska vara lite töntig och göra hjärtformad mat ikväll.
Funderar på minipizzor eller våffelhjärtan med något gott på.
Krämig chilipasta med salami, lagrad parmesanost och ugnsbakad röd paprika och körsbärstomater.
Blir snart lite glasspraliner med likörsmak till efterrätt. Baileys och Malibuglass. Ska bli gott!.
Smörgåsar med coleslaw, kyckling och prästost.
Några choklad-påskägg från Lidl till efterrätt. Fyllda med mandelmassa och en interiör med sliskig rom och ananaskräm. Görgott!
Enbart kosttillskott, vatten och några brödkanter idag.
Vräkte i mig mat igår med mannagröt och sylt, ostsallad, chips med dipp och kanelmazariner. Man blir både ilsk, pilsk och hungrig som ett vilddjur när rosenveckan är inpå en.
Två stora högrevsburgare med smält cheddarost från Väddö, lök, gurka och dressing. Bröd känns lite överflödigt. Det är järnet från burgarna som kroppen behöver. Nu när man har brist på detta för tillfället.
Finsk bastukorv med mos