Vad blir det för mat?
Mmm, och för mycket av det också
Gott dock.
Mmm, och för mycket av det också
Gott dock.
Blir dubbelrester idag, en kyckling fajitas och sen biff med grön paprika och kantarellgräddsås och egen pasta.
Pho med lövbiff
Så jävla gott, men det tog 8h också innan det vart klart
Sen förrätt var Jeja Sundströms Jörpa, brutalt gott och med endast olivolja, lök, 4 stora tomater och en burk ansjovis.(Sen några varv av vitpeppar och svartpeppar.)
Och detta serveras på egen barkis som man smörsteker, och tillbehör sallad och gurka.
Jörpa är en brutalt enkel och mycket god rätt, och smakar inte alls ansjovis alls, bara gott gott gott
Detta blir snart, konstigt hur god den rätten är.
Jag gör lövbiff, kantareller, grön paprika och egen pasta och som tagliatelle och vet redan hur gott det blir om 45min
Pennepasta gratäng med griljerad julskinka med blomkål(även det gröna) och en massa ost.
Luktar så gott nu och snart kommer ur ungnen och vi ska äta :D
Få se om det är så gott också, för just kokt skinka är inget jag brukar göra med denna, men var en god skinka, så det blir nog rätt gott.
Dom frikadellerna ser goda ut.
Sen är namnet missvisande de gjort, då de även är stekta och det avser inte svenskan om frikadeller utan tilläggs steka bör göras.(Bara lite kuriosa.)
Enda kanske är att jag skulle nog ta mer svartpeppar och kanske lite vitpeppar också, men det är en smaksak och jag älskar peppar är värt att tillägga.
Och ni som ska titta på receptet, glöm inte av att ta bort mellanrummet mellan "frik" och "adeller", för annars blir det sida finns inte.
Nu blir det en macka med ost och hyvlad gurka, det är gott det med i sin enkelhet
Idag blir det stekt lårfilé, med ett lite mer lyxigt mos och pak choi och stekta champinjoner och rödlök som sidotillbehör.
Fajitas, egna tortillas, vitlöksås med massor av vitlök i, så mycket att de kommer undvika mig på jobbet imon
Och fajlitasen är gjort på kyckling denna gång.
Taco köttfärs, nachos, ost och ugn, sen en del grönt och taco sås och vitlökssås.