Vad blir det för mat?
Ingen aning hur du gör.
Men ett gott råd för få egengjord pizza och få det bra bakat.
Det är att sätta ugnen på full temp, med över och undervärme.
Sen ha långpannan direkt på botten av ugnen(Eller liknande), sen när man ser botten börjar få en bra färg, så sätter man på grillen och avslutar längst upp i ugnen.
Har man en pizzasten och värmt upp den bra, så är det enklare utan att hålla på greja.
Men om man inte har en pizzasten, så är mitt råd ett utmärkt sätt att få sin pizza riktigt bra.(Tog mig bara decennier att komma på denna utan att använda pizzasten, för tycker dessa bara är för jobbiga och tar för lång tid att värma upp bra och idag inte använder en sten pga denna är bättre i mitt tycke.)
Förresten, vad var det på den rackaren då?
Själv har jag funnit pizzor utan tomatsås kan vara sjukligt goda de med.
Även hur en bra deg och som får jäsa i ett dygn blir så otroligt mycket godare än följa normal jäsning ala typ 40-50min jäsning.(Kräver dock att man minskar jästen till en bråkdel mot man normalt använder, kanske 5-25gr beroende på temp i ens hem och då jäser jag i rumstemp, sommaren är 5g nog för 3-5dl vätska.)