Vad blir det för mat?
Bra fråga, har lite kycklingben i frysen, de älskar tigersås.
Så kanske nått sånt.
Bra fråga, har lite kycklingben i frysen, de älskar tigersås.
Så kanske nått sånt.
Jag köper en flaska som heter tigersås, den gör alltid underverk på kyckling i mitt tycke.
fiaskastruller.se/wp-content/uploads/bad-005.bmp
Räcker till 2-3 ggr.
Men det går säkert göra en själv, dock aldrig funderat på det.
Jag gogglade lite snabbt innan, och verkade finnas recept på det.
Men en som jag fick upp ögonen för väldigt länge, och hur den gillar kyckling.
Tror inte jag ätit julpizza någonsin, borde göra det för sakens skull.
Men aldrig lockat mig :/
Egen variant?
Det ser ut som någon vegetarisk curry, dessa kan vara supergoda.
Men uppspytt med all den färgen känns det inte som.
Har börjat med dubbel grekiskt för imon, dolmades i sin ensamhet som förrätt.
Och sen citron kyckling med oregano, och nått liknande på ugnsbakt potatis som tillbehör.
Man borde ta fram grillen för extra smak, men känns inte som jag är sugen på det extra jobbet :p
Ugnen ger en fantastisk sky, så man får kanske ta det istället.
Julbord.
Jag tillför Mongoliska kycklingvingar, prosciuttobröd och traditionella revben.
Har en omgång till, så blev 3 ggr för mig då.
Och det är mer än tillräckligt :p
Vet inte heller, kylskåpet är fullt med slattar.
Det blir väl bara nått när det beger sig.
Blir mongoliska kycklingvingar ikväll, testade med alufolie sist så fettet bränns lite och ryker upp på vingarna.
Det gav en nivå till av smak som passade bra in där.
Fajitas
Tomatsås och pasta och kanelbullar.