Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    Vad blir det för mat?

    Idag: Toast och varm choklad
    Imorgon: Köttfärssås och spaghetti
    På fredag: Lasagne


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Idag: Korvgryta, bröd (rester)
    Imorgon: Högrevsgryta med massor av rotfrukter, ris
    På Torsdag: Tomatsoppa med edamame och kokos, pannkaka


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Lär inte bli någon middag på några dagar nu. Brukar inte bli det så här nära jul.


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Gott nytt år och god fortsättning på er. 

    Idag blev det pizza med kyckling, salami och rödlök (Pizzans dag)
    Imorgon blir det Korv Stroganoff på h/bacon-korv och h/timjan-korv, Ris till.
    På fredag blir det Inspired Cooking. Vet inte vad än, men The Hobbit är var inspirationen ska komma ifrån. Jag lutar åt frukost-till-middag


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Idag: Någon form av fläskkarré-gryta med ris. Nutellarulle till efterrätt (det är nutellans dag idag)

    Torsdag: Makaronipudding med kyckling i.

    Fredag: Inspired cooking - Pinoccio


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Idag blir det hamburgare....


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Idag har vi ätit kycklingkebabröra som i skolan.
    Imorgon blir det köttfärssås i slökokaren
    På lördag fiskgratäng med räksås


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee
    Rödtjärnens Anna skrev 2020-04-22 20:32:28 följande:

    Tunnpannkaka, grädde och jordgubb- och hjortronsylt, på vår altan, för första gången i år.


    Jag saknar hjorton. Kan du inte skicka hit några liter?
    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Bokvecka!

    Måndag: Stekt saltsill med sås och potatis
    Tisdag: Gröt, glass
    Onsdag: Cornish Pasties
    Torsdag: Köttbullar med potatismos, sockerkringlor
    Fredag: Pull-apart pizza
    Lördag:Omurice
    Söndag: Tart de brymlent

    Här är receptet till söndagen, för den som är intresserad:

    Take Fyges & Raysouns. & waisshe hem in Wyne. and grinde hem smale with apples & peres clene ypiked. take hem up and cast hem in a pot wiþ wyne and sugur. take salwar Salmoun ysode. oþer codlyng, oþer haddok, & bray hem smal. & do þerto white powdours & hool spices. & salt. and seeþ it. and whanne it is sode ynowz. take it up and do it in a vessel and lat it kele. make a Coffyn an ynche depe & do þe fars þerin. Plaunt it boue with prunes and damysyns. take þe stones out, and wiþ dates quarte rede dand piked clene. and couere the coffyn, and bake it wel, and serue it forth


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee

    Varken ork eller aptit idag så jag har bara slängt in lite kycklingdelar i air fryern och ett vitlöksbröd i ugnen. 


    I have a growing lack of disgust for you
Svar på tråden Vad blir det för mat?