• Lulea123

    BF Juni 2020

    Äntligen! Har precis pratat med gynmott och fått en tid nästa fredag då jag är i v 7+ Hade ju ett MA förra gången så därför det blir så tidigt. Har haft svårt att slappna av och känna glädje eftersom jag förväntar mig och tror att fostret dött Vet att inget är säkert ändå, men finns det hjärtljud så minskar ju risken för missfall vesäntligt... Håller tummarna!

  • Lulea123
    Caaamilla skrev 2019-11-06 21:23:00 följande:

    Har ni berättat för några ännu om er graviditet? ????


    Än så länge är det sååå tidigt, 6+1, hade MA förra gången när jag trodde jag var i 7+6, så har legat väldigt lågt. Men jag har faktiskt skvallrat med en nära kollega på jobbet, känns inte lika "farligt" om det inte blir något... Familjen blir lätt mer investerad i resultatet.
  • Lulea123
    Anonym (3an) skrev 2019-11-07 20:32:21 följande:

    Beräknad omkring den 25e juni med tredje barnet. Är 32 år gammal! Ni mammor över 30, har ni fått gjort KUB ? Eller tidigt UL?


    Jag är 36, fyller 37 så jag blev erbjuden gratis. Dock måste jag åka till annat län De drar gränsen vid 35 i Norrbotten för KUB.

    Ska som tidigare nämts på extra tidigt VUL pga MA förra gången, annars så kör de bara med UL i vecka 18 enligt barnmorskan. Dock när jag bokade VUL så så de de att de börjat med tidig UL i vecka 12? (På specialist mödravården).... Så ser det ut här.

    Jag ska nog göra KUB, antingen det eller bara fostervatten. Får se...
  • Lulea123

    Åhej åhå, nu har jag mått illa till och från i över en vecka, kan komma sådana attacker att det krävs fokus för att inte spy. Kommer ofta på morgonen, förmiddagen och på kvällen när jag ska sova. Ofta om jag är hungrig och om jag är mätt... Men vet inte om det är graviditeten i sig eller min IBS som fått frispel IBS:en brukar bli sämre av hormonellpåverkan vid typ mens osv. Men så här illa brukar jag inte må

    Nån annan med IBS som är gravid?

  • Lulea123
    Anonym (Fjärde barnet) skrev 2019-11-09 11:42:38 följande:

    Jag har det. Har varit lite olika hur den biten påverkats under graviditeterna. Men jag funderar just nu på om illamåendet också har att göra med att magen blir så mkt trögare pga hormoner osv. Till sist blir d alls inte bra. Vilket skedde här för ca 2v sen. Men sen gick d till sig igen.

    Svårt..


    Mmm, mitt svänger mycket, 1-2 dagar hård mage, nästa 1-2 lös fram och tillbaka... Har kramp känningar ungefär som när jag ska ha mens, fast hela tiden, också illamåendet på det... :-/ Har ju alltid blivit värre vid just mens. Men jag antar att det nu är pga alla hormoner som far runt i kroppen Hoppas det stabiliserar sig senare, fast man ska kanske vara tacksam att man inte alltid är hård i magen
  • Lulea123
    kristina27 skrev 2019-11-10 16:20:24 följande:

    Jag har fått missfall nu i vecka 11. Är helt förstörd så jag säger tack för mig och lycka till alla ni andra<3


    Så fruktansvärt tråkigt, lider med dig/er! Ta hand om dig!
  • Lulea123

    På fredag är det dags, då får jag göra VUL Längtar så mycket, förra gången fick jag reda på MA vid denna tid, fick små flytningar/blödningar veckan innan det skulle vara dags för mens. Det är dags för mens nu, så hittills ser det bättre ut Hoppas verkligen jag får se hjärtslag på VULet

    Har också kännt att illamåendet minskat lite, men det har inte försvunnit. Har däremot åkt på antingen influensa eller halsfluss, så kanske mår jag allmänt dåligt och illamåendet har tagit bakplats.

  • Lulea123
    Anonym (Fjärde barnet) skrev 2019-11-13 19:29:49 följande:

    Ååh.. så nervigt! Håller alla tummar å tår att allt ser bra ut! Skönt m minskat illamående, men trist såklart att du blivit sjuk istället..


    Ja verkligen, då kanske jag kan känna att det är "på riktigt" Alltid tråkigt att vara sjuk men även att jag inte får använda de effektivaste medicinerna pga graviditeten, men jag är sjävklart hellre gravid

    Jag hoppas verkligen det går bra för dig/er med! Det är ju inte ovanligt med lätta blödningar eller bruna flytningar under graviditeten. Håller tummarna!
  • Lulea123

    Har kommit hem efter VULet på Gyn Mott idag och äntligen känns det "på riktigt"! ????? Det gick jättebra, inte för att man direkt kunde se att det var en bebis men sköterskan pekade ut den blinkande vita fläcken som var hjärtat, det kändes stort! ????

    Jag är sååå glad att de tog min oro på allvar och lät mig göra ett tidigt VUL ???? De har tydligen börjat med tidiga rutin ultraljud så jag kommer att få göra ett UL i vecka 11-13 oxå, nu är det bara hålla tummar och tår att det går vägen med resten ???? (ta i trä och kors i

  • Lulea123
    Tikka1986 skrev 2019-11-15 12:48:48 följande:

    Va härligt att det såg bra ut <3


    Tack! Hoppas verkligen nu, även om inget är självklart <3 Men det känns bättre iaf
Svar på tråden BF Juni 2020