USA
Gick in på en amerikansk butik för nån månad sedan och blev chockad över hur SJUKT mycket socker de använder bokstavligen överallt, t.o.m. i sådana produkter som inte ska ha socker öht.
www.gailfosler.com/wp-content/uploads/Slide155.png
Bara toppen av isberget i Baltimore, hur kan du missat det?
Och är inte enda som har stora problem.
Förresten vad är det för driv du pratar om, undrar då många har mer än ett jobb och jobbar dygnet runt nästan.
Och ändå inte har råd med det mest basala.
Detta verkar som en ytterligare ogenomtänkt TS.
Listan går göra extrem lång, men du berättar mer att du inte vet själv.
Det är extrema mängder socker i mat där socker inte fyller någon funktion.(Och då har jag räknat bort BBQ)
Det är socker i det mesta, och du försöker ge skenet av det inte är, varför?
Vad ska det fylla för funktion att ljuga?
Vet ni det att trumpen mer elelr mindre omgående grävde upp Michells Obamas grönsaksland när trumpen kom till vita huset.
Det är på den nivån det är och matsäkerhet för folket, men och andra sidan en som tror han blir förgiftad om han inte bara äter bigmac.
Vad kan man begära med en sådan misshandel av kroppen?
Dock dina matkunskaper visade sig vara en återvändsgränd, för det var en makalös okunskap om Amerikansk mat du uppvisade där.
Men sås, bröd, kött, grytor, efterrätter osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv... osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...osv...
Får stoppa mig där, då jag aldrig kan och så vidare det och återspegla allt socker man har i maten där.
Ta pecanpaj, där har man socker, på socker och på socker.
Vanlig mat de äter som korv och sås med en sconesliknande sak, socker socker socker, och så fortsätter det.
Och nu har vi inte ens snuddat alla kemikalier.
Ska vi sätta en krona på man tar upp exempel på mat som itne har socker i sig, som man sedan tror är enda maten?
Tror en del av myten med "socker i allt" kommer fran att USA redovisar även naturligt socker for varors innehall, medan Sverige bara redovisar tillsatt socker. Det brukade iallafall vara sa, därfor tror svenskar att det tillsätts socker i t ex mjolken i USA, vilket ju är helt fel, om man inte talar om just chokladmjolk (Oboy och Pucko i Sverige).
DU menar som jordgubbsmjölk och såna socker produkter, nä såklart dom inte existerar i din värld.
För det vore ju att förlora.
Det är tydligen socialism och hjälpa folket till bättre hälsa.
Det börjar faktiskt höjas röster i USA om att man måste lära ut hur man äter ansvarsfullt och att ha ett inte så sjukt liv som amerikanen har.
Sen när de är väl sjuka så måste de betala för vården med egna pengar, och de flesta har inte ens råd med den allra enklaste vården.
Och vården är 2½-3 ggr dyrare än den statliga vården i andra länder.
Man brukar även lyfta hur bra vården är i USA, och det är sant att spetskompetensen är mycket hög.
Dock är denna väldigt få förunnad och endast de med pengar, då försäkringar lägger väldigt mycket under "pre existing conditions" och ingen vård på försäkringen.
Och socker är jag stenhård ´på, socker får inget vara där den inte har en funktion, och funktionen lura smaklökar till att det är godare, det är förkastligt användande.
Personligen skiter jag vad var och en gör, men i USA är det inget val för ofta.
I Mexiko som gick om USA i fethet, de har fått sin fethet via läsk som jag förstår det(sure enkelt sagt, men tydligen har dom bytt ut vatten mot läsk som vätskekälla, men finns säkerligen mer parametrar till de blir feta(givetvis)).
Ser även i Mellanöstern är det en del länder som börjar bli feta som faan, vad beror det på tro.
Det är så mycket socker och i så mycekt olika saker, att jag finner det meningslöst och hjälpa dig med det.
Då uppenbarligen kunskaper om Amerikansk mat är för dåliga för dig.
Du pratade om drycker innan tex, jordgubbsmjölk blev så illa i socker att man förbjöd det i skolorna i vissa delstater.
Man stoppar i socker i mat där det inte fyller en funktion ens.
Nuv et jag du inte är intresserad av en diskussion, men det gör inte att sockret försvinner.
Eller spå kanske du inbillar dig vi menar alla rätter, men då är det svart och vitt, och det är en meningslös diskussionssida, då den säger inget här.
Svensken äter 37kg per år och per person, Amerikanen äter 152 punds(69kg) per år och per person.
Och fortfarande ökar och deras socker konsumtion.
Fakta som berättar att du har fel, inte inte lite fel heller.
Det blir så om man tar en diskussion man inget kan nått om.