Hjälp vi lever på helfabrikat!
Som sagt i rubriken: Min familjs näringsintag består till största delen av helfabrikat (mestadels från Hälsans Kök och Annama). Jag försöker att vi ska äta vegetarisk mat må till fre. I familjen finns flera barn från bebis och uppåt. Det blir då till exempel såhär:
Måndag ricottabit (Findus) med kokt potatis och skivade tomater och gurka
Tisdag vegetariska burgare (Hälsans kök)
Onsdag sojanuggets (hälsans kök) med ris och sallad
Torsdag korvstroganoff på vegetarisk korv. Makaroner.
Fredag vegetarisk schnitzel med klyftpotatis som jag gör själv i ugnen samt sallad till det
Lördag hämtpizza/ max hamburgare
Söndag lasagne (vegetarisk, djupfryst helfabrikat) Vitkålsallad till.
Jag skulle så gärna vilja servera bättre mat men jag har inga idéer samt starkt begränsad tid fr matlagning efter jobbet.
I övrigt äter barnen ofta cornflake, smörgåsar med ost och rökt kalkon samt äggröra till kvällsmat m jag inte är hemma.
Ge mig era bästa tips NU!