Inlägg från: Anonym (Julia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Julia)

    Greta Thunberg är överskattad

    Ja hon är överskattad. Jag har börjat köra mer och källsortera mindre sen hennes nuna började synas hela tiden. Inget präktigt as ska komma och styra mitt liv, oavsett om denne är barn eller vuxen.

  • Anonym (Julia)
    Padirac skrev 2019-07-20 09:58:37 följande:
    OK, passiv aggressivitet istället för känslomässig mognad?
    Exakt, samt att det gäller att passa på innan de tar bort friheten helt och hållet på grund av hysteri.
  • Anonym (Julia)
    Padirac skrev 2019-07-20 12:50:55 följande:
    Har du tänkt börja hälla kvicksilver på flingorna och round up i energidrycken också? 
    Å nej, man vill ju inte överdriva heller.
  • Anonym (Julia)
    Padirac skrev 2019-07-20 13:07:58 följande:
    Värst vad du var präktig då.

    Tror du att du är bättre än alla andra? Är du nån elit i etablissemanget som inte äter det alla andra har råd att köpa? {#emotions_dlg.flower}
    Jag är ärligt talat ganska fattig, med svenska mått. Tror nog Greta har det bättre ställt än mig om man säger så. Kan tänka mig att hon kan liknas vid en elit som får större megafon på grund av sina föräldrar.
  • Anonym (Julia)
    Padirac skrev 2019-07-20 14:05:51 följande:
    Då får du fortsätta äta arsenik, kvicksilver, plast och miljögifter som vi andra.

    Greta har förstånd nog att begripa sammanhangen och att ha en möjlighet att bilda opinion för att påverka beslutsfattare till din och min nytta. Och det kan hon trots din passiva aggressivitet som motverkar dig och dina ev barn. 
    Japp, det kan jag forsätta med, så kan Greta forsätta skapa ångest, så att Sverige kan rädda världen av att folk mår dåligt.
  • Anonym (Julia)
    Padirac skrev 2019-07-20 15:16:52 följande:
    Jo, en del får ångest av verkligheten och tycker att det är bättre att leva i en medveten förnekelse av de problem som finns. Lungcancer är jobbigt som fan, ta en cigg till för att dämpa ångesten.. det är en bättre strategi tycker du kanske?

    Greta försöker göra någonting konstruktivt och det ska hon ha rättmätig kred för. 
    Ja det tycker jag, bättre än att bli hysterisk och få överdriven ångest skulle jag säga. Speciellt över saker man knappt kan påverka. Om jag sätts i ett skepp som sakta sjunker blir jag inte direkt lugnare av att jag får ett kryddmått att fösa ur vatten med.

    Nja, tycker inte hon är särskilt konstruktiv, men media ska ha viss kred för att ha byggt en hel lägenhetslänga på en bit tegelsten.
  • Anonym (Julia)
    Padirac skrev 2019-07-20 15:28:26 följande:
    Merkel tycker annorlunda än dig i frågan och jag tror att Merkels tyckande är mer relevant i fråga om vad Greta gjort eller inte gjort.

    Under tiden kan du kasta det kryddmått du fått i gåva och istället ösa in vatten i båten i raseri - för INGEN ska bestämma över dig Drömmer
    Tror knappast Merkel hade brytt sig om inte media gjort en stor grej av det.

    Ja det låter bra, jag accepterar att det är väldigt lite jag kan göra, speciellt när ett gäng kineser och indier sitter utanför och ständigt gör nya hål i båten. Kanske slutar de om jag får riktig ordentlig ångest.
  • Anonym (Julia)

    Helt sjukt vilka vanföreställningar det finns, så som vissa hyllar Greta är ju inte friskt. Världsstjärna? Hopp om att stoppa jordens undergång? Hoppas den kommer fort så vi får bort all denna idioti. Man tappar fan hoppet på människor här.

Svar på tråden Greta Thunberg är överskattad