Inlägg från: Anonym (Jättesnase) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jättesnase)

    Kukstorlek

    Jag har en väldigt stor penis. Jag tycker en stor penis innebär en massa krav. Tex. om jag kommer för fort (vilket jag alltid gör) så tror jag att jag blir dömd hårdare än andra killar som inte har en jättepenis. En jättepenis betyder inte att man är uthållig, logiskt borde ju kanske kvinnor fatta att det är tvärtom, ju större penis, ju tightare känns det ju och då kan man inte hålla lika länge. Det känns som en stor penis skapar förväntningar jag inte kan leva upp till, det skulle vara trevligt med någon tjej som kunde uppskattat en stor penis i sig, utan att ställa andra sexkrav på mig bara för att jag har stor penis. 22 cm lång, grov, men sprutar alldeles för snabbt.

  • Anonym (Jättesnase)
    demokrati1995 skrev 2019-03-12 22:00:39 följande:
    Så du menar att kvinnorna inte ska ställa några krav alls på dig förutom din penis som du inte ligger bakom om?
    Jag försöker så gott jag kan! Men penisen är väldigt känslig och jag kommer fort, Jag vet inte vad jag skall göra åt det. Finns någon slags bedövningsspray men den funkar inte, kondom hjälper men bara marginellt. Den är lång, grov och väldigt hård, men vad hjälper det när den sprutar för fort? 

    Jag kan göra en gång till efter jag kommit en gång, då håller jag lite bättre, men inte särskilt länge då heller. Jag kan spruta 2 ggr på 5 minuter typ. Sedan funkar den inte på säkert 2 timmar. Viagra kanske? Så kan jag fler än 2 gånger? men det är farligt.
  • Anonym (Jättesnase)
    Anonym (Stor men hanterbar) skrev 2019-03-12 23:29:10 följande:
    Haha kul att följa er diskution :)

    Vill inte hennes kille upp så kan jag ställa upp ;)
    Jag kan också ställa upp. Om någon donna vill se en stor erigerad snopp, få enorma förhoppningar som snabbt kommer grusas i besvikelse och spermakladd är jag killen för dem.
  • Anonym (Jättesnase)
    Anonym (Statistikern) skrev 2019-03-13 01:15:28 följande:

    Det är en normal fördelningskurva i stil med denna: en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
    45% ligger mellan 12 och 14 cm. Ju längre från dessa värden desto ovanligare. 


    Jag har varken underlag eller tid att räkna på det, men uppskattningsvis har typ en kille på > 100 000 000(hundra miljoner) en kuk på 27 cm.
    Vad jag läst är den längsta kuken i porrbranschen 23-24 cm. Det kanske inte stämmer, men verkar högst troligt. 

    Hittade faktiskt en tråd här på FL som djupdyker i ämnet. 
    www.familjeliv.se/forum/thread/76123125-reder-ut-amnet-kukstorlek-en-gang-for-alla


    Så att du skulle ha ett flertal kukar på 27 cm i din närmaste omgivning är lika trovärdigt som att månen är gjord av ost.


    De mäter ju från ovansidan. När man amatörmäter glädjemäter man från undersidan. Om man skall mäta så, så krymper min 22cms till 20cm.
  • Anonym (Jättesnase)

    Jag har IRL bara sett en man med större snase än mig, fast då mätt slak. Har aldrig sett en erigerad utom min egen i verkligheten.

    Det var en man på ett badhus. Nu tittar jag inte så värst noga på andra mäns kukar, har inget intresse av det, men hans hängde ner till knäskålen (!) Så det gick ju inte att inte titta, två små barn hade han med sig dessutom (som jag antar att han var pappa till) så han måste ju även ha använt den där bamsepjäsen dessutom. Jag kände mig ordentligt underlägsen...

    Nu tog jag inte fram ett måttband men jag kan gissa till 3decimeter slak. Vilket kanske innebär 4dm vid erektion? Det vet jag inte, men bara en gissning där med. Penis längre än en underarm.... 

Svar på tråden Kukstorlek