Inlägg från: No Logo |Visa alla inlägg
  • No Logo

    Tips på topping till risgrynsgröt

    Risifrutti kombinerar ju risgrynsgröt med alla möjliga bär, dessutom päron, äpple, rabarber, tropiska frukter, saffran etc, så det tycks ju funka för många. Borde inte vara så annorlunda med varm gröt. Varför inte prova vanilj och apelsin, som ris á la Malta men utan grädde? Saffran och mandel för Gotländsk inspiration? Havtorn? Tillsätt smulade frystorkade bär eller nyponpulver vid kokningen. Utomlands har jag sett. Chokladrisgröt, risgrynsgröt med bär, nötter & honung, risgrynsgröt kokt på kokosmjölk och smaksatt med kanel och muskot. Tom icke-söt gröt/pudding kokt med buljong och serverad med jordnötter etc. Själva äter vi med smöröga, socker och kanel.

Svar på tråden Tips på topping till risgrynsgröt