Inlägg från: Anonym (Mys 4/1) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mys 4/1)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Doftljuset skrev 2019-01-22 11:55:36 följande:

    Hejja oss!


    Håller tummarna för dig :)
  • Anonym (Mys 4/1)
    Doftljuset skrev 2019-01-22 11:55:36 följande:

    Hejja oss!


    Håller tummarna för dig :)
  • Anonym (Mys 4/1)

    Jag är tillbaka! Förr kallade jag mig anonym mys 1/4. Men det passar sig inte nu ju. Nu jäklar har vi varit på hugget. Enligt kalendrarna hade jag äl den 23e eller 24e. Och vi har myst 19e till 22a och 24e till idag. Nu jäklar ! Bim beräknad om 11 dagar. Alltså 9/3e håller tummarna och fortsätter mysa lite till :D

  • Anonym (Mys 4/1)
    jamåduleva skrev 2019-02-27 01:06:25 följande:

    Åh, kul att du tillbaka! Jag har bim ehm, nä tror att det är den 9-10/ 3 också :D jag väntar på att tempen ska bekräfta ÄL 24-25. Fasen vad kul att vi är på exakt samma ställe +- nån dag, då borde ju nån vänlig varelse se till vi båda är på tjocken! :D jäklar vad kul det skulle vara om vi båda plussade. Hoppas att mitt hjärtas fröjd är pigg nog imorgon när klockan ringer för att köra en härlig snabbis <3 HEJA OSS


    Absolut! Håller alla tummar och tår här för oss båda. :) får se än så länge känner jag inte jätte mycket men är

    Ömmare tidigare än vanligt i brösten och det liksom spänner i nedre delen av magen var tvungen att byta byxor då vanliga med knäppning inte fungerar just nu :/
  • Anonym (Mys 4/1)
    jamåduleva skrev 2019-02-27 23:40:45 följande:

    Jag har noll känningar på ÄL den här gången, idag började mina bröst ömma liiiite, har alltid haft jätteont tidigare och haft tydlig molvärk. Blir galen av detta. Hoppas våra symtom och ickesymtom är nåt bra :)


    Ja nu kom nått jag hade när jag väntade mina andra två barn. Jag har åkt på svamp. Det är hemskt. Och är dunderförkyld
  • Anonym (Mys 4/1)
    jamåduleva skrev 2019-02-28 13:55:05 följande:

    Håååh, då kanske vi ska vara glada för att du har svamp, haha. Usch vad jobbigt det är, och en trevlig förkylning med, att det är för härligt. Jag mår lite halvtaskigt, ont i halsen och småtäppt, men det är inget som bryter ut. 


    Precis så jag har. Ont i halsen och täppt näsa.
  • Anonym (Mys 4/1)
    Doftljuset skrev 2019-03-02 07:48:49 följande:

    Mensen kom i natt. Hehe


    Nya tag igen sen då <3 kram
  • Anonym (Mys 4/1)

    Har fortfarande kött uölampende bra som ligger i bakgrunden. Inget som stör direkt . Är fruktansvärt svullen vid magen och brösten ömmar mer än vanligt. Har även fått något mer flytningar då jag inte brukar ha några typ. Vi får se. Jag tar det som det kommer istället för att lägga så stor energi på det. För man blir så besviken om det inte blir.

  • Anonym (Mys 4/1)
    Doftljuset skrev 2019-03-07 14:24:20 följande:

    Hur går det för alla? <3 

    Nästa vecka ska vi gå på ett första möte för fertilitetsutredning.Vet inte riktigt vad det innebär men det ska vi..... 

    Försöker inte sätta in mig i ett fack, men blir så ändå. Skumt


    Har bumper 9/3e så får se hur det går då. Har inte testat än. Lycka till <3
  • Anonym (Mys 4/1)
    jamåduleva skrev 2019-03-06 20:58:54 följande:

    Hej, hur mår du idag? :)


    Jag mår bra. Trött som aldrig förr och nyss högg det som sjutton i livmodern äggstocken så fick dra ihop mig i sängen. Bim i morgon.
  • Anonym (Mys 4/1)
    jamåduleva skrev 2019-03-06 21:00:05 följande:

    Hörrni, jag tror att jag precis plussade!


    Grattis! Hur ser det ut idag då? Kram!
  • Anonym (Mys 4/1)

    Är så glad för din skull :) grattis! Har bim idag. Men inget som känns än.

  • Anonym (Mys 4/1)
    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2019-03-09 08:48:09 följande:

    Men åh så roligt!!! Grattis jamåduleva! :))

    Orkar inte skriva två inlägg så det jag skriver nedan är riktat till er alla :)

    Längtan har växt sig ännu starkare här nu. Känns som man försökt jättelänge då man vid varje gång efter sex tänker att hoppas hoppas att de lever kvar där inne till äl eller att vi prickar äl eller att det ska ta sig dagen efter! Så blir ett himla sexande här men det är bara trevligt! ;) Min mens var jättekonstig denna månad. Först kom fen 5 dagar för tidigt och höll på fram till igår även om det de sista två dagarna bara var lite rosa men det fortsatte ju att komma. De första 4 dagarna blödde jag rikligt. Idag får vi väl se, kommer det idag med så är det dag 7. Tankarna går ju lite mot ?tänk om det var/är ett missfall och inte riktig mens?? Men har vare sig testat med gravtest då jag inte har någon lust att slösa pengar på dyra test i onödan när det inte finns uppenbara symptom på att jag skulle vara gravid och det har inte kommit några klumpar eller något så det talar ju emot. Har dock aldrig fått missfall vad jag vet så vet inte hur de riktigt ter sig? Någon som har erfarenhet och vill dela med sig? Hur tänker ni andra med detta med att testa sig och inte testa sig förrän man har uppenbara symtom? Uppenbara symtom för mig är försenad mens med närmare en vecka och graviditetssymtom men såna kan ju dröja längre än en vecka. Molvärk tex skulle ju kunna vara mensvärk med. Jag drar mig mest för det för att inte behöva bli besviken. Gjort några test de senaste månaderna när jag tyckt mig ha en massa symtom men de har ju alltid visat neg och sen har ju mensen dykt upp strax därpå. Tar det sig denna månad blir det en dec bebis :) vad tänker ni om att få barn i dec månad? Fortsätter ni kämpa för ett pluss eller blir det uppehåll denna månad? Många verkar ju vara rätt anti vad jag förstått det som. Jag känner tvärtom att det vore mysigt och att ett barn är välkommet vilken månad som helst.


    Jag har en son som är född 23e december jag fyller år 8e december så för mig spelar d3ingen roll. Ett barn är önskat oavsett vilken månad det är född i . Vi ha en födelsedag i veckan december ut. 1a 8e 15e 23e 27e så varför inte samla alla då. Menar när vi väl är igång i släkten:)
  • Anonym (Mys 4/1)
    mysmulla skrev 2019-03-10 08:47:43 följande:

    Helt otroligt. Jag kan inte ta in det, kan inte sluta skaka heller. 

    Gjorde ett clearblue idag, man ska hålla det i urinen 20 sek och innan jag ens hunnit ta upp det igen syntes ett svagt streck. 

    Efter tre minuter var det ett STARKT streck. Jag kan inte fatta att 14 månaders försök äntligen gett resultat. 


    Grattis <3 :)
  • Anonym (Mys 4/1)
    Doftljuset skrev 2019-03-10 15:17:34 följande:

    Jag har också lite ångest över kaffe intaget, men faktiskt minskat till en kopp på morgonen eller en till lunchen. Dricker inte heller upp allt.

    Däremot har jag fått tjata lite på min man, men han har också minskat. Tänker dock dricker man inte helt sjuka mängder kanske det inte spelar någon roll. Vet inte riktigt. 

    Är det någon här som förtär nikotin? Jag har sluta röka för ca 9 månader sen, la bara ner. Min kille snusar fortfarande och påminner honom, oroar mig för det ska påverkar sperman rejält.


    Jag både röker och dricker kaffe. Vet att det minskar chanserna men hallå det är kaffe :0
  • Anonym (Mys 4/1)
    mysmulla skrev 2019-03-11 22:34:06 följande:

    Jag vet inte om det bara är chocken eller vad som är fel men igår satt jag och sambon och prata och ena stunden säger han att han tycker att vi kanske ska göra en abort ?? och nästa pratar han om saker vi måste köpa! 

    Jag fattar ingenting. Vi har försökt över ett år och när vi väl lyckas pratar han om att nej vi ska nog inte ha barnet. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för det här plusset. Och jag vet definitivt inte vad jag ska göra. 

    Jag vill ju ha det här barnet men är jag beredd att bli ensam med det? 


    Men va? Då tycker jag ni ska sätta er ner och prata så du får klarhet i vad han vill. Ni kan ju inte kämpa i ett helt år för att bli gravida och sen när det väl gäller hoppa av? Nej det är nog nerverna ska du se. Sätt er ner och prata :) jag hoppas det löser sig för er :) *kram*
  • Anonym (Mys 4/1)

    Har dragit ut på att testa mig ända till BIM +10 när jag la testet i gubbens hand skakade jag som ett löv . Tiden tickade ner på testet och ja. Visst var det ett plus där :)))

  • Anonym (Mys 4/1)
    jamåduleva skrev 2019-03-17 17:34:02 följande:

    Nä, vad glad jag blir! Stort grattis!


    Tack fina <3
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis