Inlägg från: fannylinnea |Visa alla inlägg
  • fannylinnea

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (Hjälp :() skrev 2019-01-16 18:16:58 följande:

    Fannylinnea; Kroppen är klurig asso, de jätte bra att du äter hälsosamt men d kan oxå vara ens mindset som måste ändras , tänka mer positivt o vara glad osv de gör jäkligt mkt ! Jag vet d är lättare sagt en gjort men du förstår säkert vad jag menar <3 äter du Folsyra?

    Jag käkar Folsyra sedan i juli månad fkt nu har d blivit en vana så 1 tablett varje morgon .

    Hade med gjort vad som helat för o bli på smällen :(! Men ge inte uppp d kommmer när man mins anar de, är vi inte gravida nu så kör vi bidrottninggele tillsammans!


    Ja den är ju det, tyvärr. Jag försöker verkligen att tänka positivt och "det händer när min kropp är redo", men varje gång mensen kommer eller nån annan blir gravid så är det som att något går sönder inuti. Men jag ska verkligen försöka att vara positiv :D Förstår hur du menar <3

    Ja jag äter folsyra, en tablett om dagen i samband med måltid :)
    Absolut, bidrottninggelé it is!!!!!

    Tack för att du svarar, känns jätteskönt att kunna prata av sig här <3
  • fannylinnea
    Anonym (E) skrev 2019-01-16 18:38:54 följande:
    Förhoppningsvis kanske det bara är en sån ?enkel? sak som vitaminbrist som varit anledningen till att det inte gått. Sen tar det ju tyvärr ett par månader innan nivåerna stabiliserat sig. Vad bristerna beror på kan ju vara olika, men ofta är det ju kosten som är boven i dramat. Men tex b-vitaminbrist kan man få av att tarmen inte klarar att ta upp näringen som den ska (ta inte detta som ren fakta nu, jag är absolut ingen läkare men man har ju hobbydoktorerat på nätet).

    Har själv haft en massa brister genom åren som äntligen hamnat på en godtagbar nivå, bla b-12 brist, folat och d-vitamin osv. Men nu har mina levervärden blivit för höga?! Jag har inte rört alkohol på seriöst ett år, men det är väl av nån annan anledning de har höjts, blir så trött på dessa värden.

    Men det är ju skitbra att dina värden har upptäckts och att du nu får i det det som saknas, förhoppningsvis är det andledningen till att det inte tar sig och nu är det kanske bara en tidsfråga innan det händer! <3
    Hej och tack för ditt svar <3

    Jag har faktiskt fått rådet att kolla upp om jag har en läckande tarm. De misstänker att det är därför (plus ett stressat inre) mina nivåer ligger så lågt. Så du är ju verkligen inte ute och cyklar där ;)

    Men, gud vad konstigt att levervärdena blivit så höga? Vad gör man åt det då?
    Det är så sjukt hur alla ämnen i kroppen hjälper och påverkar varandra, intressant dock. Men man vill ju såklart bara att allt ska funka!! Skönt att de andra värdena har börjat ordna upp sig för dig :)

    Det skulle vara så underbart med ett plus och sen en bebis.. Längtar verkligen så enormt efter det livet. Hoppas på ett STORT FETT PLUS för oss alla som kämpar och längtar <3


  • fannylinnea

    Tro om min kropp spelar mig världens spratt nu. Bim idag. Ingen mens. Inte ens mensvärk som jag alltid brukar ha innan. Tyckte att det kändes som att det var på gång igår. Var så konstig i kroppen - trött, lite småont, illamående. Men idag känner jag ingenting. Vågar inte testa för jag är så rädd att det inte ska vara något :( Vet inte vad jag ville med detta, bara skriva av mig I guess.

    Hur går det för alla er?

  • fannylinnea


    Jäkla skit. Hittade ett test som går ut den sista januari. Tänkte: äh, det är väl lika bra att använda det då. Men som ni ser - inte gravid. Känner mig helt tom. Nu kan väl den där förbannade mensen komma då så är det bara att ta nya tag nästa månad. Igen.
  • fannylinnea
    Förstabarnet28 skrev 2019-01-20 19:13:22 följande:

    Fannylinnea: Ha is i magen, vill med kolla BIM+4 så i dagarna men har lovat att inte kolla för jag blir bara galen varje gång :(


    Fortfarande ingen mens. Men vågar inte göra ett nytt test riktigt än. Men jag har verkligen inga symptom på att mensen ska komma nu. Förutom att jag är lite konstig i magen. Hur går det för dig? :)
  • fannylinnea
    Theedi28 skrev 2019-01-22 18:20:17 följande:

    Hej ! Jag hoppar in lite här då jag också längtat efter en liten en :) tog ett test morse , ska naturligtvis göra ett till om några dagar , Men gjorde ett bara för att testa och jag tycker mig kunna se något, någon annan


    Hej! Jag tycker mig också kunna se ett svagt streck :) Om så är fallet - stort grattis :) Jag hade bim i söndags men testade negativt. Mensen har inte kommit ännu *håller tummarna*... Men vågar inte testa igen då jag är så rädd att det bara är falskt alarm.
  • fannylinnea
    Theedi28 skrev 2019-01-22 18:28:04 följande:

    Ja jag hoppas verkligen!!! Tänkte testa om 2 dagar å se om det blir någon skillnad ! Jag har sparat detta test så jag kan jämföra!! :)

    Åh ja jag hoppas att du plussar , kroppen kan ju spela en ett spratt rejäl! Men jag förstår dig! Önskar dig all lycka !!:)


    Hoppas du får ett starkt streck då :) Ja alltså kroppen är ju för underlig ibland. Jag brukar alltid känna av när mensen är på gång. Eller så skjuts min mens fram nu bara för att jag tänker på det konstant. Min sambo är sååå förväntansfull nu och tror att jag är gravid. Han är så positiv men jag vågar inte vara det :( Det här är försök 8 eller 9. Så man har typ vant sig att det alltid är falskt alarm.

    Lycka till <3 Hör av dig om hur det går :D
  • fannylinnea
    Theedi28 skrev 2019-01-22 23:32:42 följande:

    Åh jag förstår! Alltså man är inte mer än människa! Det är svårt att sluta tänka mena jag ! Men dess värre hur man tar ett negativt det är ju aldrig roligt men man får inte sluta ge upp!<3 ärligt så kan jag inte hålla mig jag testa imorn bitti också så återkommer jag med bild ifall de blev något! Kan ju hända att de är för tidigt! Men har konstiga känningar eller som molvärk i nedre delen av magen och ut mot sidorna smma kännongar som vid ÄL ungefär fast mildare och att de håller i sig fortfarande !brukar aldrig ha så så ja reagerar mycket på det ! Men de visar sig :D hoppas på er !!


    Ja det är svårt. Man vill ju inte vara bitter och bara tänka negativt Men man vet ju också hur jäkla besviken man blir varje månad då mensen kommer, när man gått o hoppas och trott att den häääär gången gick det vägen. Fortfarande ingen mens och ingen alls känning. Funderar på att testa i morgonbitti. Det är ju trots allt bättre att veta än att gå runt och undra :)

    Jag håller mina tummar för att det finns ett litet frö i din mage :D
  • fannylinnea
    Doftljuset skrev 2019-01-25 21:25:15 följande:

    Hur mår alla? Hur går det :)


    Vaknade upp i morse, bim +5 och kände att nu jäklar gör jag ett test. Trodde att det tagit sig. Men till min stora besvikelse hade det kommit några droppar blod. Har blött jättelite under dagen men kramperna i äggstockarna talar för sig själv. Så det blev inget denna månaden heller :?(

    Hur går det för dig?
  • fannylinnea
    Anonym (MS) skrev 2019-01-26 00:07:20 följande:

    Hej allihop! Det är så att jag har försökt bli med barn sen juli 2018 men inget händer här:( jag tar folsyra o järntabletter. Senaste gången tog jag till och med ägglosningstest och fick en glad gubbe och körde varannan dag efter det men fick tyvärr min mens idag. Vet knte vad jag sna göra mer. både jag o min man saknar barn sen tidigare, jag har nt heller varit gravid förut. Trist men måste

    Hålla ut. Har ni tips, får ni gärna dela

    Med er :)


    Vad jobbigt. Vi är i samma sits. Min mens kom idag, fem dagar sent. Man hade börjat få hopp. Fortsätt med folsyra, det är bra att det finns i systemet när du blir gravid

    Min man äter rosenrot. Jag äter också det fram till ÄL. Han äter också kapslar med c-vitamin, zink och selen. Jag äter också folsyra, ksm66 och jag ska börja med bidrottninggele nu :) Ett annat tips är att köpa kosttillskott av hög kvalite. Jag köper alla mina burkar från en hälsokostbutik istället för apoteket. Det kostar lite mer men i regel får du en bättre produkt.

    Vi har sex varje dag när det närmar sig ÄL. Vet att vissa säger att man ska ha sex varannan dag, men andra säger att man ska köra på. Vi blir lugnare över att mysa varje dag så vi inte misar den mest fertila dagen :)

    Lycka till!
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis