• oshark

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Doftljuset skrev 2019-03-29 11:35:41 följande:

    Hej kompis,

    Tänkt på dig. Hoppats allt varit bra även fast du lyst med din frånvaro.

    Förstår att du velat ta in och ta allt i erat tempo.

    Härligt få positiv respons på behandlingen! Håller tummarna för att ni faktiskt får till det nu.

    Känns det bra okej? :)


    Ja jag har mest inte haft något att dela med mig av! Eller det har känts tråkigt att bara kunna säga "tagit tablett idag, ingen aningom något kommer hända" haha.

    Jag är jätteglad att det verkar funka. Har väl inga jätteförhoppningar att det ska ta sig så här på första försöket, men bara så skönt efter den där evighetslånga cykeln att det funkar och ser fint ut och vi förhoppningsvis kommer få bra tajming! Har ju fått Letrozolsom räcker för sex cykler så någon av de sex cyklerna kan man ju hoppas att det ska vilja till och ta sig.
  • oshark
    Anonym (Sara11) skrev 2019-03-29 11:50:49 följande:

    Hej på er. Säkert en jättedum fråga. Fick för mig att göra ett ägglossningstest för jag har bara dessa hemma. Ingen glad gubbe men däremot visades två streck på test sticka. Läser olika att de kan tyda på graviditet men inte lika säkert som ett graviditetstest. Vet att jag bara borde köpa ett och ja jag ska göra det men vet inte om jag kommer ifrån till affären under dagen. Annars blir de test imorgon. Nån som har erfarenhet av att ägglossningstest visar pos?


    Jag har ingen egen erfarenhet men jag har läst hos tillverkare och här att de kan visa positivt innan mens även om man inte är gravid.

    Själv får jag två streck (dock ej positivt) under hela min cykel då jag har ett aningen förhöjt LH-värde.
  • oshark
    Doftljuset skrev 2019-03-29 12:26:31 följande:

    Klart du gör som du vill men ingenting är bla bla :) Man kan skriva lite vad som.

    Ja, det är väl sjysst få möjligheten på rätt förutsättningar, sexa lite och det kan ske liksom.

    Nu verkar ju ditt system gått i gång igen, och vara med lite i svängarna..

    Jag är på 4 1/2 dagen efter äl, har små hugg på vänster sidan in emot mitten. Har inga förhoppningar eftersom vi missade äl men jag är däremot på bättre humör än på länge. Jag tänker att mitt ägg rullar sig fram där emot livmodern, det som gör ont. Likt en väster film haha o rullar såna där hö rullar på marken i vinden haha.


    Haha vilken sinnesbild
  • oshark
    jamåduleva skrev 2019-03-29 14:59:00 följande:

    Skönt att höra av dig! Och vad härligt att du får sån effekt på letrozolen, och ännu härligare att ni kanske prickar ÄL nu ;) åh, tänk om det blir nåt nu!


    Drömma kan man ju! Men jag är just nu ärligt bara glad om vi äntligen prickar in ÄL.

    Skönt att höra att du mår bra också. Förstår att du längtar till UL
  • oshark
    jamåduleva skrev 2019-03-29 19:30:23 följande:

    Ja, men bara det är ju en vinst! Så glad att du svarade bra på behandlingen

    Ja, nu är det bara en oroande väntan, vill bara kunna slappna av något. 


    Nästintill positivt ÄL-test på 3-timmarskiss i eftermiddags så lär bli ÄL imorn. Hoppas hoppad några små simmare lever kvar från i söndags!
  • oshark
    Doftljuset skrev 2019-04-10 20:25:00 följande:

    Oshark?

    Hur går allt?


    Det rullar på.

    Jag minns inte om jag skrev det här, men jag fick positivt ÄL-test förra måndagen, 1 april, efter VUL på fredagen då jag tog min första Letrozolkur. Fick en temphöjning på onsdagen som indikerade ÄL på tisdagen då, men sen lördag söndag sjönk tempen och var nästan nere på den nivå jag ligger på innan ÄL. Jag tappade allt hopp och låg i soffan och grät hela kvällen för jag hade inte heller mina andra vanliga ÄL-tecken som ömma bröst, helt hård och stängd tapp och så vidare.

    Sen i måndags gick tempen upp igen och igår och idag har den varit hög för att vara jag. Jag kände dock ändå noll tilltro till att jag faktiskt haft ÄL men hade redan ett VUL inbokat för idag för att kolla.

    Gyn vsr igen jättepositiv till hur mina äggstockar svarat på Leteozolen och sa att jo jag har haft ägglossning och jag har en tjock och fin treskiktad slemhinna.

    Så nu borde BIM vara söndag/måndag! Funderar på att ta ett testa-tidigt test på lördag (ÄL+11) för att inte gå och noja hela helgen.

    Ledsen att höra att du fick mens, men skönt att det rullar på med utredningen! Hoppas du är en av dem som inte tycker att spolning gör ont
  • oshark
    Doftljuset skrev 2019-04-11 09:04:07 följande:

    Vad spännande :) Låter som du också kommit i rullning.

    Vad kul att gyn är positiv och det ser ut som kroppen svarar på behandlingen.

    Jag hoppas verkligen för er skull! Känns det bra? Få pusta ut lite...

    Haha jag är lite fundersam, läkaren sa googla inte, båda sköterskorna jag pratade med i telefon sa googla inte. Vad ska dom göra egentligen undrat man ju då. ( Självklart har jag googlat), men visste ju lite innan. Vet du många det gjort ont för? Jag börjar bli rejält nervös.


    Jag känner ingen som har gjort det personligen, men har läst lite här och det verkar verkligen kunna vara alöt från att det gör så ont så man gråter till att det knappt känns alls.

    Jag vet inte riktigt hur det känns haha. Jag tror tiöö viss del fortfarande inte på att jag faktiskt har haft ÄL, trots att gyn sagt det, eftersom ingenting i min kropp känns som det. Så har svårt att tänka att på söndag har jag BIM.

    Har det inte gått vägen och jag får samma bra resultat nästa vända Letrozol blir det bra timing då jag och mannen är på påskledigt ihop hela veckan efter påsk. Så på det sättet känner jag mig väl lite mer positiv.
  • oshark
    lilagrodautanben skrev 2019-04-13 19:09:16 följande:

    Usch va jag mår dåligt av ovitrellen.. är på sjukt dåligt humör och mår illa konstant. Oh tröttheten!!! Jisses, visste inte att man kan sova så mycket! Är det fler som haft så eller är jag sjuk?


    Hur många dagar efter ÄL är du nu?

    Jag har aldrig testat Ovitrelle, så har tyvärr inget stt komma med.. Men hoppas du mår bättre snart!

    (Har du varit inne i någon av Letrozoltrådarna och kollat? Där finns det nog många som använt Ovitrelle?)
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis