• Kullan90

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    oshark skrev 2019-02-11 09:55:10 följande:

    Vattniga flytningar kommer innan äggviteflytningar. De skapas av östrogenhöjningen, så om du hade haft de andra testen hade du kanske sett en blinkande gubbe

    Läkaren sa bara att allt var normalt och att de flesta symptom också var symptom på depression och vill jag prata med någon. Nej, jag vill ha en normal menscykel, jag vill inte frysa hela tiden, inte alltid vara trött. Hon skrev inte ens ner alla symptom på sin lista - troligtvis för att hon inte vet att de är symptom (jag hittade en väldigt specifik lista hos sköldkörtelförbundet). Men nytt prov om två veckor så blickar dit. Lär väl inte bli nån skillnad iaf dock.


    Men va? Skojar du?! Känns ju väldigt oseriöst! Finns det möjlighet att byta läkare kanske? Annars får du försöka stå på dig? Tycker det är din tur nu! Din tur att få må bra och ha flyt. Din tur att få en liten knodd <3
  • Kullan90
    oshark skrev 2019-04-14 06:13:17 följande:

    Åh herregud åh herregud åh herregud!!!


    Åh grattis!! Så glad för din skull! Vet hur mycket du har kämpat!! Är väldigt sällan inne och skriver längre, men går in och läser ibland och det är alltid dig jag letar efter <3 Stort grattis och stort lycka till! <3
  • Kullan90
    oshark skrev 2019-04-15 21:18:33 följande:

    Tack! Det känns nästan för bra för att vara sant så nu är jag förstås väldigt nojjig! Har precis bokat in mig på inskrivningsbesök hos MVC 16 maj (ville boka tidigt så jag får den BM jag vill ha, hon är vän med min mamma och jag har känt henne sen jag var liten) och nu kommer de här veckorna gå sååå långsamt. Tittar oroligt i trosan varje gång jag går på toaletten. Men illamåendet hjälpee göra det lite mer verkligt. Var dock tvungen att titta på testen igen i morse (de ickedigitala) så att jag förstod att det var sant!


    Förstår det! Bättre med tidig inskrivning då ju :)

    Hehe jag var likadan! Trodde inte på testerna på tre dagar nästan :p

    Jag hade en del småblödningar och fick jämt panik, men det visade sig sluta och inte vara någon fara. Har idag varit på ultraljud för kub och det har äntligen, på riktigt, gått upp för mig att jag kommer få en liten filur i höst.

    Hoppas du får en bra start på din graviditet! Jag har mått väldigt dåligt redan från början. Ta hjälp! Min bm har varit underbar med extra kontroller och fix m medicin och så, men det har varit tufft. Lycka till fina du!
  • Kullan90
    oshark skrev 2019-04-15 21:49:44 följande:

    Jag skulle dessutom vilja göra ett tidigt UL eftersom jag ätit Letrozol och det då finns en lite förhöjd risk för flerbörd eller missfall. 16 maj blir 8+2 så funderar på att ringa och frågs om man kan lägga till tidigt UL i inskrivningsbesöket med hänvisning till Letrozolen. Men väntar nog någon vecka.

    Jobbigt med att du mått dåligt men skönt att allt går bra! I slutändan är det värt allt det jobbiga!!


    Hoppas allt går bra för dig och att du kan få ett tidigt UL! Håller tummarna <3
  • Kullan90
    oshark skrev 2019-04-16 16:30:37 följande:

    Får betala för det själv men har bokat in ett tidigt VUL samma dag som inskrivningsbesöket. Så blir 8+2.


    Lycka till!! Jag hade också velat göra så :)
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis