Inlägg från: Anonym (sandra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sandra)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Hejsan, 
    jag och min kille har försökt bli gravida sen februari 2018, i november fick vi ett missfall och tog efter det beslutet att lägga barnverkstaden på hyllan ett tag, det sliter så förbannat på relationen att aldrig bli gravid fast längtan finns där och alla runt om blir gravida. 

    Så i februari fick vi plus på stickan igen och jag kunde inte tro det. Tog massa test, clearblue och alla möjliga märken, gick till och med till vc och träffade en barnmorska. 

    Gravida var vi och fick ett tidigt ul i mars. Men när vi kom dit kunde man inte hitta någon graviditet. Jag hade ett par veckor innan haft en liten, liten blödning som bm tror var ett missfall. 

    Nu har vi återigen beställt hem massa ägglossningstest och jag tog ett på skoj som visade svagt positivt, dagen efter var det svagare så jag antar att jag missat toppen. Nu väntar jag bara på att mensen ska komma så att jag kan börja testa igen. 

    Jag har dock väldigt oregelbunden mens och tycker det är jätte svårt att veta när jag ska börja testa. Kan gå 27-43 dagar mellan. Vill helst bara bli gravid direkt igen men samtidigt jätte rädd för ännu ett missfall. 

    Några tips på hur jag lättare kan bli gravid? När jag kan börja testa med ägglossningstesten? Vet egentligen inte vad det är jag vill ha hjälp med, tycker hela göra barn grejen känns som en jävla djungel. Nästan redo att ge upp det här helt och hållet. 

  • Anonym (sandra)

    Jag tycker det är så konstigt för magen och brösten fortsätter växa trots missfall för tre veckor sen. Negativa grav test.

    Hatar att se gravid ut när jag inte är det. Någon som har erfarenhet av detta? :(



  • Anonym (sandra)
    Anonym (Sara11) skrev 2019-04-05 10:44:15 följande:

    Hej, beklagar missfallet ni fått vara med om.

    Har ni tagit hjälp hos gyn? För de kan ju va så att du har få ägglossningar om du har oregelbunden mens. Då finns ju hjälp att få. Går själv utredning just nu men eftersom jag har regelbunden mens fanns inget att göra nu förutom att ta prover. Vet hur frustrerande detta är, att inte lyckas. Man får inte ge upp <3


    När jag var hos gyn efter första MF så sa dom att jag har absolut inga problem att bli gravid. Men inte gått tillbaka efter sista MF. :(
  • Anonym (sandra)
    Doftljuset skrev 2019-04-04 19:07:16 följande:

    Hej,

    Välkommen <3

    Jag beklagar att ni fått missfall! Förstår din oändliga längtan och frustration.

    Här inne peppar vi och stöttar varandra på vägen, för det är tufft och det är en djungel.

    Det är svårt veta om mensen är så oregelbunden, mem hur har dina senaste cyklar sett ut?

    Jag har 32 - 38 dagar så är inte heller regelbunden, brukar testa cd 18 och framåt...

    Fast det är ju jag osv.

    Finns massa tips på hur man kn bli gravid ?lättare? men frågan är väl om dom stämmer...

    För då hade man väl redan blivit det...


    Tack ??
  • Anonym (sandra)

    [quote=79551310][quote-nick]jamåduleva skrev 2019-04-06 22:36:09 följande:[/quote-nick]Tycker du ska kontakta gyn och höra med dem, känns som nåt inte är riktigt rätt om magen fortsätter växa. Fy vad jobbigt <3[/

    Jag får nog göra det. Har molvärk sen några dagar tillbaka också. Brösten spänner så jag knappt kan ha bh på. ???? Men alla test jag gjort visar negativt förutom ägglossnings test som blev svagt för 1,5 vecka sen.

  • Anonym (sandra)

    Första mensen efter missfallet är påväg och JÄVLAR va ont det gör. Brukar lida av stark mensvärk men det är först när mensen kommer igång, nu känner jag att den är påväg och det skär i nedre delen av magen, ner i låren och bak i ryggen. ???? Ibland hatar jag verkligen att vara tjej.

  • Anonym (sandra)

    Hur ska jag tolka detta?

    Hade ägglossning för 2,5 vecka sen (gjorde tester då) senaste tre dagarna har jag hemsk halsbränna och molvärk men ingen mens kommer. Bestämde mig för att göra ett ägglossnings test igen nyss och det blev positivt. Ganska svagt men positivt, kan man ha ägglossning med 2-3 veckors mellanrum?

  • Anonym (sandra)

    [quote=79567138][quote-nick]Värphönan skrev 2019-04-15 12:07:19 följande:[/quote-nick]Tyvärr är testet väldigt negativt. Om mensen är sen och du tror att du är gravid så ta ett graviditetstest istället. Håller tummarna för att du får ett plus [/

    Jag vet att jag inte har ägglossning men blev förvånad att det blev ett svagt streck ens. Hade ägglossning för 2,5-3 veckor sen.

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis