Inlägg från: Anonym (Sara11) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sara11)

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Jag är på bim+3.

    Haft flytningar och molande värk, Jättetrött. De som jag känner av! Ska påbörja utredningen nästa vecka så de skulle verkligen va perfekt att plussa på måndag. Tänkte försöka klara av att vänta tills dess så jag minskar risk att blir besviken. Är på försök 12

  • Anonym (Sara11)
    jamåduleva skrev 2019-03-28 21:33:23 följande:

    Åh, hoppas innerligt att det är något som gror i magen! Brukar din mens vara sen eller är det nåt nytt? Om den inte brukar vara sen så skulle jag ta ett test, men jag är testgalen.

    Skönt att utredningen närmar sig, hoppas dock att ni slipper den <3


    Nä mensen brukar inte vara sen. Senast den var 3 dagar sen var i juni eller juli, annars har de som mest varit typ 1-2 dagar sen. Tycker de är så konstigt att jag inte känner sån mensvärk jag brukar göra typ dagen innan. Bara lätt molande. Tack snälla.. Jag vill testa direkt men vågar inte haha. Kanske på söndag isåfall så fredag och lördag med hoppas jag den uteblir.

    Hur går de för dig??
  • Anonym (Sara11)
    jamåduleva skrev 2019-03-28 23:49:49 följande:

    Men vad spännande! Jag är gravid i sjunde veckan, försökte i fyra månader, så det gick ju fort. Men ändå hann man bli stressad och enormt nedslagen.

    Skillnaden på symtom när jag blev gravid från tidigare månader var avsaknaden av mensvärk och andra symtom, största skillnaden var att jag hade så mycket ondare i brösten. Annars inget.

    Testa på lördag, det är lika nervkittlande att vänta på resultatet för andra som en själv nästan, man blir så engagerad!


    Grattis! Så roligt :) hoppas allt ska gå finfint. Hur mår du i graviditeten?

    Fortfarande ingen mens för min del! BIM plus 4 nu liksom. Lite molvärk bara är de jag känner av. Jag känner mig gravid men de har jag gjort flera månader förut. Men senast mensen va så här sen var i juni... Jag uppdaterar hur det går :)
  • Anonym (Sara11)

    Hej på er. Säkert en jättedum fråga. Fick för mig att göra ett ägglossningstest för jag har bara dessa hemma. Ingen glad gubbe men däremot visades två streck på test sticka. Läser olika att de kan tyda på graviditet men inte lika säkert som ett graviditetstest. Vet att jag bara borde köpa ett och ja jag ska göra det men vet inte om jag kommer ifrån till affären under dagen. Annars blir de test imorgon. Nån som har erfarenhet av att ägglossningstest visar pos?

  • Anonym (Sara11)
    Värphönan skrev 2019-03-29 14:30:35 följande:

    Vilken sida får du två streck på? Jag har använt lila cb och det finns en ruta på ena sidan och en blank yta på andra (där strecken dyker upp) när jag haft äl har jag fått streck som synts i rutan på baksidan. På framsidan har jag kunnat få två streck oavsett var i cykeln jag har varit.

    Äl-test kan visa positivt vid graviditet :) håller tummarna för dig!


    Jag vet inte, tror inte de visade något så får ta graviditetstest istället för att se :)
  • Anonym (Sara11)

    Hej på er, mensen kom 30 mars några dagar sent så nu är ännu en mens över och även utredning startad. Vilket känns skönt! Nu kanske vi får svar. De jobbiga är att vänta på ägglossning då mitt ena prov ska tas och sen vänta på nästa mens i maj. Känns så lång tid. Sen efter det så får vi svar. Typ mitten på maj? Är de någon som vet hur lång tid en utredning typ tar? :)

  • Anonym (Sara11)
    Anonym (sandra) skrev 2019-04-04 12:44:00 följande:

    Hejsan, 

    jag och min kille har försökt bli gravida sen februari 2018, i november fick vi ett missfall och tog efter det beslutet att lägga barnverkstaden på hyllan ett tag, det sliter så förbannat på relationen att aldrig bli gravid fast längtan finns där och alla runt om blir gravida. 

    Så i februari fick vi plus på stickan igen och jag kunde inte tro det. Tog massa test, clearblue och alla möjliga märken, gick till och med till vc och träffade en barnmorska. 

    Gravida var vi och fick ett tidigt ul i mars. Men när vi kom dit kunde man inte hitta någon graviditet. Jag hade ett par veckor innan haft en liten, liten blödning som bm tror var ett missfall. 

    Nu har vi återigen beställt hem massa ägglossningstest och jag tog ett på skoj som visade svagt positivt, dagen efter var det svagare så jag antar att jag missat toppen. Nu väntar jag bara på att mensen ska komma så att jag kan börja testa igen. 

    Jag har dock väldigt oregelbunden mens och tycker det är jätte svårt att veta när jag ska börja testa. Kan gå 27-43 dagar mellan. Vill helst bara bli gravid direkt igen men samtidigt jätte rädd för ännu ett missfall. 

    Några tips på hur jag lättare kan bli gravid? När jag kan börja testa med ägglossningstesten? Vet egentligen inte vad det är jag vill ha hjälp med, tycker hela göra barn grejen känns som en jävla djungel. Nästan redo att ge upp det här helt och hållet. 


    Hej, beklagar missfallet ni fått vara med om.

    Har ni tagit hjälp hos gyn? För de kan ju va så att du har få ägglossningar om du har oregelbunden mens. Då finns ju hjälp att få. Går själv utredning just nu men eftersom jag har regelbunden mens fanns inget att göra nu förutom att ta prover. Vet hur frustrerande detta är, att inte lyckas. Man får inte ge upp <3
  • Anonym (Sara11)
    fannylinnea skrev 2019-04-19 09:06:24 följande:

    Hoppet om en 2019-bebis börjas släckas. Mens på sön/mån. Negativa test. Inga symtom. Och varje dag får jag höra om att vänner o bekanta antingen fött sina barn eller informerar om att de väntar sitt första eller sitt andra. Tog blodprover i onsdags och mötte min höggravida vän som vaggade in mot förlossningen.

    Nä hörni. Idag är det extra kämpigt bara. Har bara en sån jäkla stark känsla att något är fel och jag kan inte hantera det.


    Känner igen mig i det du skriver. Du är inte ensam. Men jag vet att de inte hjälper att höra.

    Har också en vän som outade sin graviditet igår..så jag förstår hur du känner <3 känns som alla blir gravida jättelätt. Hoppas att de vänder för dig snart och du får efterlängtat plus
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis