Inlägg från: LillaElementet |Visa alla inlägg
  • LillaElementet

    Vi med BIM oktober 2018

    Hej! Har också bim i oktober (början av månaden). Känns dock osäkert för vi låg dagen innan ÄL och sen på ÄL. Det är vårt andra försök och förra gången låg vi på samma dagar i cyklen som denna och det gick inte vägen. Hur ofta ligger ni vid ÄL? Min kille är inte så sugen på att ligga bara för att försöka sig ????

  • LillaElementet

    Han har haft så mkt att göra på senaste tiden att vi knappt legat. Har försökt förföra honom vid äl med det slutar med att han är trött. Hur oromantiskt det än låter så berättar jag att det är äl och då får han lite extra energi.

  • LillaElementet
    Miichaella skrev 2018-09-27 15:33:50 följande:

    Jag som hela tiden varit fast bestämd att jag ska vänta till söndag med att testa. Börjar ändra mig nu, testcravingen har slagit till... är det för tidigt att göra ett testa-tidigt-test ikväll? Är på ÄL+11 räknat från dag med fast smiley på ÄL-test. Känner inget speciellt men vill ha svar svart på vitt....


    Du kan väl testa 5 dagar innan med early-test? Jag har bim på måndag och ska försöka vänta tills sön. Har så jäkla mensvärk att jag måste äta starka värktabletter på första mensdagen
  • LillaElementet

    Bim i morgon 1/10. Mensen brukar vara som en klocka och ge spottings dagen innan men inga spottings idag. Har haft en tung känsla i äggstockarna/livmodern idag likt ägglossningssmärtor vilket inte tillhör vanligheterna för mig innan mens. Har dock testat negativt i fredags men håller tummarna. Annars är nästa BIM i slutet av månaden.

  • LillaElementet
    Lala90 skrev 2018-10-01 09:15:22 följande:

    Okej hörrni, imorse var jag med om något riktigt konstigt.. :(

    Jag vaknade 05 och hade som mensvärk, gick upp o skulle kissa när det högg ordentligt i tjejmagen, gick dubbelvikt till toan och jääääääääklarrrr vad ont det gjorde! Det högg som kramper och jag låg på badrumsgolvet och kallsvettades, min sambo försökte trösta mig medan jag ynkligt försökte få honom att ringa ambulans för jag fixar inte denna smärta.. då är jag den som ALDRIG ringer ambulans i ?onödan? för jag jobbar själv i den svängen haha..

    Hur som, jag är osäker på vad klockan var sen men kanske 20 min senare fick jag i mig Alvedon mellan illamåendevågorna och kunde somna en stund därefter.. nu känns allt bra igen, peppar peppar.

    Jag vet inte alls vad detta var, kanske inte alls har med babymaking att göra men denna värk kom från tjejmagen och inte nån annanstans.. jag måste bara få ventilera detta, det var så otroligt obehagligt och läskigt :( någon som varit med om liknande? Jag är på bim -5.


    Kanske hade du en cysta som sprack? Jag har haft det och det kändes typ så
  • LillaElementet
    Siri88 skrev 2018-10-04 07:09:40 följande:

    Jaha, då tog man ett test idag på BIM -1 eller -3. Och det var negativt. Förstår inte hur ni som hållit på länge orkar. Jag blir så himla ledsen.. från och med nästa cykel ska jag bara testa på helgen så man kan krypa ner i sängen och dra täcket över sig igen...


    Jag känner detsamma. Har längtat länge nu och vi började i augusti och hunnit få mens 2 ggr sen dess. Man har ju hört att man ska akta sig för att bli gravid men det verkar ju inte va så enkelt som alla säger. Jag blir superledsen så fort mensen kommer trots att vi inte försökt länge
  • LillaElementet
    Siri88 skrev 2018-10-04 16:17:03 följande:

    Exakt så.. ännu mer frustrerande att enda gången jag blivit gravid så blev jag det trots p-piller (lite slarv) men när man inte ätit några på många år, timear med ägglossning då ska det inte gå...


    Precis! Jag slutade med p-pillerett år innan vi skulle börja försöka så hoppades att det skulle ske direkt men inte då. Man går mest bara och väntar på nästa äl och BIM.
  • LillaElementet
    Lycklig37 skrev 2018-10-17 20:48:49 följande:

    Jag har bim 26e oktober. Har värk i brösten som jag aldrig tidigare haft. Fick det efter ägglossningen. Känner mig gravid. Hoppas på det nu.

    Har du några symtom?


    Nä, jag har inga symptom alls. Hur snabbt efter äl fick du värken?
  • LillaElementet
    cassandra92 skrev 2018-10-18 11:20:31 följande:

    Nej men jag hade ÄL i måndags/tisdags så det är nog för tidigt, ska försöka och inte känns efter haha dudå?


    Jag känner inget heller. Alla andra verkar ju känna symptom direkt, så känns som att det inte blev nått denna gång.
  • LillaElementet
    Honsomlängtar skrev 2018-10-24 23:47:57 följande:

    Fick rosaröda flytningar nu på kvällen med smärta så tror mensen är på g. Konstigt på dag 27, aldrig haft så tidigt. Har haft 30 dagar hela tiden.

    Är de verkligen mensen som kommer igång denna gång så tar jag paus från familjeliv ett tag.


    Jag känner detsamms. Det är ju ett bra forum men blir så stressad över alla plus andra får
  • LillaElementet
    cassandra92 skrev 2018-10-29 15:29:36 följande:

    Okej, för min cykel är ju normalt lång men att ÄL är lite sen. Men jag kanske ska testa den. Är lite rädd för munkpeppar men krämen kanske man ska testa då. Usch nu blir jag verkligen nervig att det är något fel med mig :/ 


    Varför är du rädd för munkpeppar? Jag har tänkt att testa det.
  • LillaElementet

    Jag fick precis ett plus! Jag är nog lite chockad. Har inte haft några symtom alls utan inväntade mensen nu i dag. Blivande pappan vet inget än och jag vill berätta på ett fint sätt (då jag gnällt att vi aldrig kommer lyckas). Har ni tips?

  • LillaElementet
    Teresee skrev 2018-10-31 06:57:46 följande:

    Grattis!!! Jag har också plussat nu men inte berättat för pappan och vill jättegärna också ha tips på kul sätt att berätta!


    Grattis! Jag skulle vilja vänta till farsdag och berätta men tror han vill veta direkt.
  • LillaElementet
    Teresee skrev 2018-10-31 07:45:31 följande:

    Min karl är så insatt i min cykel så att han vet att jag ska ha mens snart. Så kommer inte kunna hålla det hemligt så länge ;)


    Jo, samma här. Jag tror nog bara jag ska berätta utan några krusiduller. Typ ge honom testet och få se hans min när han fattar.
  • LillaElementet
    Teresee skrev 2018-10-31 08:01:14 följande:

    Ja jag också, men då måste jag nog ta ett digitalt annars förstår han inte med alla streck hit och dit. Undra när ett digitalt kan visa positivt på mig. Tror du att det kan göra det imorgon?


    Haha det kan ju vara kul och se hur han funderar för fullt. Jag har sparat förpackningen så ifall han inte fattar kan han kolla på den. Tog ett clearblue. När har du bim? Jag har bim idag och mitt plus kom direkt så antar att det skulle bli likadant på ett digitalt.
  • LillaElementet
    Teresee skrev 2018-10-31 08:36:01 följande:

    Jag har BIM imorgon men det är bara ÄL+11. Dock kom mitt streck väldigt snabbt idag men i och för sig så var det med ett test som är 10hcg/mg känsligt och det digitala är ju 25.


    Testerna borde väl visa samma resultat vid bim oavsett hur mkt hcg/mg. Jag ska nog också testa mig digitalt ikväll (borde väl få plus även på kvällen?) för att jag just vill se texten "gravid" även om pluset var starkt.
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018