Inlägg från: Missempi |Visa alla inlägg
  • Missempi

    Vi med BIM oktober 2018

    Hej!

    Jag har också en fråga gällande äl-test.

    10 dagar efter första mensdagen så gjorde jag första äl-testet. Då var sträcket lite svagare än kontrollsträcket. dagarna efter har de bara blivit svagare och svagare. Missade jag ägglossningen?! Brukar ha äl dag 13-15. Nu dag 15. Kan jag ha missat eller kommer den senare? Hehe ingen aning! :) har någon äl dag 10? Med cykel på 26-29 dar?

  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-05 05:29:01 följande:

    Ägglossningen sker ju ca 24-48h EFTER positivt test, så det kan ju ha skett cd 12! :) men jag är ingen expert! Lutealfasen måste ju inte vara 14 dagar för alla! Om jag har fattat det rätt är 14-16 dagar det vanligaste :)


    Tack för ditt svar! :) ja men precis!, men de jag tänkte på var att jag missade själva stegringen, för de ska det väl vara? Men mitt vart ju lägre å lägre. Jag tänkte att de skulle visa stegring och missade när de var bra tillfälle att mysa..vi mös ändå vid första testet..men ändå! Haha to much info kanske! :)
  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-05 18:16:23 följande:

    Haha är väl aldrig to much här på familjeliv ':D men ja, stegringen måste du antagligen precis ha missat!


    Haha tack! Ja så är de nog..men men, en liten chans med ett litet mys gör ju fortfarande att spänningen finns! Men känns ändå som ett litet fiasko när man gått å väntat på ? rätta tillfället? Hahaha :) vi har väl bim i närheten av varandra.. Hur har de gått? Använder du äl-stickor?
  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-06 20:37:35 följande:

    Nä men du måste ju ha tajmat ägglossningen precis tänker jag eftersom ni sexade loss samma dag du tog första testet! Strecket hade kanske varit som starkast dagen innan = ägglossning 24-48h senare! När har du bim? Jag har 22-23 enligt min app, men enligt än borde bim vara typ 17!! Så vi får väl se helt enkelt!! Haha nästan en veckas skillnad! Jag använde älstickor men fick aldrig ett superstarkt streck, tänker att jag måste ha missat just det tillfället när stegringen var som högst! Men jag tempar också och enligt tempen så borde ägglossning skett då jag haft förhöjd temp i några dagar! Tempar du? Om inte så rekommenderar jag det! Men om det tog sig vet jag inte. Var så inställd på att är skulle ske senare så vi var väl inte superaktiva tyvärr. Men om det inte tog sig nu ska vi pröva smep nästa cykel, då blir det ligga för hela slanten ;)

    Tycker definitivt du ska räkna med att ni försökt den här månaden, chansen finns ju att det tog sig <3 ska hålla tummarna iaf!!!


    Hehe ja, men tänker att man kunde tajmat ännu mer ;)

    Men då är de som med dig då!, var också inställd på mer action senare. Jag ska ha bim ca 18e..men nu när äl kom tidigare så kanske det kan komma tidigare?! Eller?

    Nej ingen temp..men tack för tipsen!, får se lite längre fram! :)

    Jaa, Har hört om den metoden, men varför skulle den vara bättre än att tex mysa loss varje dag? :)

    Tack! Håller tummarna här för dig med! :)
  • Missempi
    MissKelli skrev 2018-10-11 15:54:46 följande:

    Går det inte att skippa så går det inte. Men frågan var hur man blir gravid fort och glidmedel försvårar. Det blir så klart inte omöjligt, då hade man kunnat ha det som preventivmetod. Men glidmedel innehåller inte näringsämnena som spermierna behöver för att överleva längre än några minuter så som det fertila sekretet gör. Och gör det som sagt svårare att simma. Vill man att det ska gå fort och man kan undvika glidmedel så bör man det.

    Dock har de börjat tillverka specialglidmedel som är snällare mot spermierna, så det är ju ett alternativ!


    Ja de finns glidmedel som tom ska gynna pH för sperman. denna tex :) www.babyplan.se/produkter/fertilitetsgel/prefert-vaginal-gel-4-st/
  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-15 06:05:14 följande:

    Tror jag precis plussade men strecken (ja jag tog två test) är så svaga + att jag dubbeldoppade. Ska köpasigitalt och ta imorgon. MEN, för alla er som tar test och det visar negativt. Jag tog ett test igår som var TOKBLANKT!!!! Så hux flux från en dg till en annan produceras hcg:t fram! Vissa plussar ju också långt efter bim!


    Grattis!! Vad roligt! Har du haft några tidiga symtom?
  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-15 06:44:59 följande:

    Tack :)) vill egentligen inte tro på det än hehe

    Starkare luktsinne, svullna bröst och uppblåst mage är väl det jag har tänkt på! Men har ju jagat symtom också (: Hehehe har övervägt alla kroppens görningar som gravtecken :P


    Hehe Nee förstår!, läskigt innan man får det mer svart på vitt ;)

    Men nice ändå och grattis igen! :D får se imorgon då! Så glad för din skull!!

    Här är det lugnt än sålänge..
  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-15 11:07:36 följande:

    Tack vad gullig du är <3 lovar att uppdatera här :))) när var det du hade bim???


    Kul! Runt den 18e men har lite menskänningar..
  • Missempi
    Korvstroganoff skrev 2018-10-16 18:01:52 följande:

    Svart på vitt äl +14 <3


    Grattis!! Lycka till nu! Va kul! Här har jag haft mensvärk hela dan å nu kom den precis.
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018