• Meriall

    Skulle du hjälpa en deprimerad kille med sex?

    Mja njä. Det som får mig att tveka är att jag hade känt mig lite utbytbar och värdelös om han bara ville ha sex med mig för att ha sex med -någon-, inte för att det var speciellt att ha det med mig om du förstår. Vill känna mig speciell.

    Men om han var deprimerad, inte haft sex på länge, var oskuld, kände sig ensam etc spelar ingen roll, det hade varit helt ok.

    Men jag har kysst en kille av den orsaken och det fick mig att må dåligt efteråt och känna mig billig och utbytbar etc. Och då är det nog värre med sex...

  • Meriall
    Anonym (Björn) skrev 2018-08-31 21:00:56 följande:

    Nej. Han mår riktigt dåligt och skulle för den skull inte ligga med vem som helst. Han hade inte gjort det med ngn han funnit avtändande.


    Då förstår jag inte frågan. Han tycker att jag är attraktiv, jag tycker att han är det. Vad är problemet? Dvs varför skulle jag inte vilja ha sex med just honom tänker du? Vad är haken i frågan?
  • Meriall
    Anonym (Björn) skrev 2018-09-01 00:10:40 följande:

    Ja, ni accepterar varandras utseende, men finns inga känslor. Och han behöver närhet/sex för att må lite bättre.

    Skulle ge honom energi att ta nya tag i livet!


    Mja för att jag ska bli attraherad måste någon känsla finnas och även om den bara är att han är en fin person så kan det ju bli ngt mer. Hade han varit öppen för en fortsättning om känslor uppstod så absolut men om han hade sagt att nej han kan absolut inte få känslor/helt ointresserad av ngt sånt så nej. Men om det är öppet för att se vad som händer så visst.

    Handlar frågan egentligen om man kan tänka sig att ha ett ons? Eller? Jag förstår inte vad hans närhets/sexbehov har med det att göra. Antingen är han attraktiv eller inte. Förmodligen är det ett plus att han inte har legat runt mkt.
  • Meriall
    Anonym (Björn) skrev 2018-09-01 00:28:43 följande:

    Killen vill ha sex, men inte förhållande.


    Nä då får det vara. Chansen att jag blir kär och vill ha ett förhållande med honom är ju inte stor men jag tycker det är en sjukt tråkig inställning att säga nej på förhand och inte liksom se vad som händer. Det blir så inrutat och oattraktivt då tyvärr...
Svar på tråden Skulle du hjälpa en deprimerad kille med sex?