Inlägg från: Anonym (Olle.P) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Olle.P)

    SD varför är du för / emot?

    Varför ska LO:s medlemmar bidra med stora summor för att lobba för sossarna? Det är SD som är populärast i den gruppen.




  • Anonym (Olle.P)
    KillBill skrev 2018-08-24 10:03:11 följande:

    Det är tydligt att ni Sverigedemokrater är desperata när ni länkar till flera år gamla och inaktuella uppgifter. Enligt SCBs senaste stora partisympatiundersökning så sympatiserar 38,5% av LO kollektivet med Socialdemokraterna. Medan bara 24,9 % av LO kollektivet sympatiserar med SD. 


    Och var har du den länken? Tror tvärtom att stödet till SD har ökat ännu mer.
  • Anonym (Olle.P)
    Haha deras opinionsresultat brukar nästan alltid slå fel. Dom görs uteslutande med ej anonyma telefonintervjuer och det är tyvärr fortfarande lite skamligt att sympatisera med SD. Och vem vill kanske t.om bli registrerad i något register pg av sin politiska åsikt?
  • Anonym (Olle.P)

    Nu går Frankrikes president Macron ut och spelar högre stående moralpolis och anklagar Jimmie för att som han uttrycker det "inte vara kompatibel med svenska värderingar" efter att i "skitkanalen" P3 vägrat att välja mellan honom och Putin. Vad vet den vänstertomten om svenska värderingar? Och vad har han med våra politiker eller inre angelägenheter att göra när han inte ens klarar att styra upp sitt allt mer islamiserade egna land?

  • Anonym (Olle.P)

    Kan inte ha varit lätt för Jimmy med programledarens hatiska blickar under hela utfrågningen så hur opartisk är hon? Men han skötte sig ändå galant.


  • Anonym (Olle.P)

    Det ser fortfarande bra ut för SD bara dagar innan valet. Grädde på moset vore om MP åkte ur riksdagen.


Svar på tråden SD varför är du för / emot?