Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    Håller med, om jag inte hade varit envis nog att fortsätta mitt kämpande för livet så hade jag högst troligast inte levt idag. Det var väldigt nära att mobbningen totalt knäckte mig. 

    Mygg är sjukt irriterande? 

  • kokosnötmjölk

    håller med 

    Det är jobbigt att gå upp på morgonen? 

    Nandez: Ja, det är tråkigt för det är något som kommer följa med mig resten av livet också. Tack! 

  • kokosnötmjölk

    Håller inte med! 2019, hallåååå! Vi borde ha kommit längre än så här, att samkönade äktenskap är lagligt är toppen, men det borde inte ens vara en diskussion, det är pinsamt att det ens ses som konstigt/skamset när vi lever i 2019. 

    Alla ska få ha vilken sexuell läggning de vill, utan att få någon form av hat/kritik/nedlåtande kommentarer mot sig? 

  • kokosnötmjölk
    Anonym (zzz) skrev 2019-06-16 19:04:19 följande:
    Ja ja . Jag håller med är gay själv. smile1.gif
    Anonym (zzz) skrev 2019-06-16 19:06:33 följande:
    Det finns ju dock länder där det förekommer dödstraff
    Jag är mycket väl medveten om att det finns länder där det är dödsstraff på att vara LGBTQ, och jag tycker nästan att det ska vara grova straff på att som högt politiskt uppsatt inte göra allt i sin makt för att ta bort straffen för att man har en "annorlunda" sexuell läggning. 

    Jag har gått i samma klass som flera transgender-personer och haft lärare som varit gifta med personer av samma kön, och efter att ha hört deras historier och upplevelser på hur folk kan se på dem har jag fått en större syn på LGBTQ. Innan tänkte jag mer "ja, klart det ska vara tillåtet att älska vem man vill och vara vem man vill, varför inte?" och så tänker jag fortfarande, bara att jag nu är mer medveten om att det ÄR ett problem, och inte bara VARIT ett problem.  
  • kokosnötmjölk
    Anonym (zzz) skrev 2019-06-16 19:19:50 följande:
    Kan förstå att det är problem i arab länderna, men i Sverige är det väl inget problem idag? Eller?
    Nu vet jag inte om vi pratar om olika saker, men om du själv nu är LGBTQ borde du väl ha koll på om detta är ett problem i Sverige eller inte?  

    Alltså, jo jag skulle säga att det fortfarande är ett problem här i Sverige. Det finns fortfarande personer som är emot transgender, gay, bi osv och så länge de personerna finns kvar så finns problemet kvar. 
  • kokosnötmjölk

    Håller delvis med, att hjälpa människor är kul men stressen det ofta innebär och känslan av att vara otillräcklig tror jag skulle knäcka mig rätt snabbt. 

    Att fylla i blankett efter blankett med ungefär samma frågor är tråkigt? 

Svar på tråden Håller med/håller inte med