Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Nour tar män mellan benen som ett "prank"

    Anonym (feminist) skrev 2018-08-23 17:21:21 följande:

    Som feminist kan jag absolut inte försvara Nours agerande i detta klipp. Oavsett hennes motiv. Det är individer som blir utsatta för att hon ska visa en poäng. Exakt lika illa som när det görs mot en kvinna, och jag skäms över att vara kvinna när jag ser att kvinnor sitter och applåderar åt det. Dock undrar jag vad syftet är med att dra upp detta klipp som är 10 år gammalt? Detta klippet förminskar inte det faktum att kvinnor utsätts för övergrepp i alldeles för stor utsträckning, av män. 


    Tack för ett bra inlägg.

    Håller med om att män utsätter kvinnor i för stor utsträckning och som en del har svårt att förstå att tar man upp ett problem åt något håll så förminskar inte det ett annat problem. Utrymme finns för allas problem och alla förtjänar att tas på allvar.

    Med det sagt så vill jag tacka för ett bra inlägg. När feminister som du visar på att du verkligen vill ha jämställdhet åt båda håll genom att också våga kritisera en tjej som beter sig felaktigt mot män så växer feminismen i mina ögon. Jag som man känner mig inte utanför och utsparkad utan blir mer benägen att också se mig som en pusselbit i jämställdhetsarbetet för alla.

    Ju mer jag stöter på folk som påstår sig vara feminister men beter sig som att allt är tillåtet mot män men inte tvärtom desto mer har jag tidigare distansierat mig från frågorna.
Svar på tråden Nour tar män mellan benen som ett "prank"