Inlägg från: Anonym (fdPåJakt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fdPåJakt)

    Blir så j-a kåt av män!

    KimLinnefeldt skrev 2024-05-22 10:37:49 följande:

    En del här hyllar traditionella och konventionella "manliga" och "kvinnliga" sätt att vara och se ut. Det finns de som tycker att mannen ska betala krognotan, vilket innebär att han behöver ha högre lön än henne. Och det där har vi väl passerat.


    Jag håller inte med... eller rättare sagt, det beror på.

    När en man uppvaktar en kvinna, är det (enligt min mening) viktigt att mannen bjuder om de går ut på krogen. Likaså, andra saker som att hjälpa till med hennes stol är hon ska sätta sig, hålla upp dörrar för henne osv. 99% av alla kvinnor uppskattar att bli behandlad som en prinsessa när de blir uppvaktade, oavsett hur jämställda de är i övrigt. En kille som envist kräver att det delas på notan vid en första dejt, kommer att ha betydligt sämre framgång hos kvinnor.

    När man varit tillsammans ett tag, kan man gärna dela, men då kanske anpassat till den ekonomiska situationen om det skulle behövas.

    Är man i en traditionell relation som t ex gifta eller sambo, betalar man från gemensamt konto vilket det bidras till antingen 50/50 eller lite snedvridet om den ena partnern har det mindre välbeställt.
  • Anonym (fdPåJakt)
    Anonym (Kåtdraken) skrev 2024-05-22 11:36:04 följande:
    Och i sängen så vill hon nog inte bli behandlad som en prinsessa. Där förväntas det ofta (enligt traditionerna) att han tar henne med storm, Kanske tar henne hårt (som många kvinnor vill), är dominant, är mån om att hon har det skönt, ger henne minst en orgasm.
    Så kan det vara. Det är något man diskuterar och kommunicerar om på ett eller annat sätt... att prata om det är en väg att gå.
    Det är viktigt att bägge får njutning.
  • Anonym (fdPåJakt)
    Herr Andersson skrev 2024-05-22 23:11:41 följande:

    Min erfarenhet är att det ofta är precis tvärtom. Att kvinnor inte vågar bekräfta och utforska sin sexualitet av olika anledningar.
    komplex för sin kropp eller dåligt självförtroende kan förstöra allt. Många kvinnor vill bara vara till lags och unnar sig inte att njuta själv. Andra har dåliga erfarenheter i bagaget som hämmar lusten.
    Jag hjälper kvinnor att hitta tillbaka genom att utmana deras blockeringar, när man vågar ge av sig själv tar man  också tillbaka makten över sin egen kropp.
    Skriv om du vill veta mer.


    En erfaren gentleman ser till att anpassa sig oavsett situation och ser till att kvinnan kan njuta maximalt utifrån hennes förutsättningar och önskemål... alla är vi olika. Du kanske är en magnet för den typen av kvinnor. Glad
  • Anonym (fdPåJakt)
    KimLinnefeldt skrev 2024-05-23 08:46:34 följande:
    Och när en kvinna uppvaktar en man? Eller är det otänkbart?
    Sorry, men för mig med lite traditionell synvinkel, bjuder inte en kvinna en man på krogen om hon vill uppvakta honom... möjligtvis om man är i relation. Så tycker jag i alla fall. Jag kanske är en dinosaurie. Skrattande
Svar på tråden Blir så j-a kåt av män!