• EIJ90

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Lottch3n skrev 2018-04-18 07:49:39 följande:

    När försvinner hormonet efter skrapning? Har testat med äl-test samt gravtest i ca 1 vecka... båda visar positivt :/ gravtest väääääldigt svagt men man ser ändå ett streck..

    någon som vill hjälpa mig? :/


    Jag tror det kan vara olika. Beror säkert på vilken vecka man var i m.m. Jag fick mf i v 7 och kroppen fick sköta det själv, dvs ingen skrapning. Visade positivt på gravtest i över två veckor.
  • EIJ90
    Lottch3n skrev 2018-04-24 07:50:20 följande:

    Är detta äl-test positivt? :/

    Är det ens möjligt att få äl innan mens efter en skrapning? Asså jag har noll koll här känner jag :(


    Jag fick äl efter mitt mf innan mensen dök upp. Blev dock inte skapad, men det borde inte spela nån roll.

    Finns ju många som blivit gravida direkt efter mf innan de får mens. Håller tummarna för att det är äl =)
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-04-24 20:23:45 följande:

    Hej tjejer!

    Känner ?tyvärr? att jag platsar här med er om ni förstår mig rätt :)

    Började blöda 17/4, fick konstaterat missfall 20/4 och på vul såg läkaren att livmodern var helt tom dvs allt borta. Neg gravtest där och då med enligt honom och troligen äl runt 20/4 sa han!

    Tog äl test samma dag när jag kom hem som visade positivt ! Idag 4 dagar senare visar grav test (testa tidigt ) ett svagt plus!

    Den enda förklaringen jag är att jag valde ett gravtest som är mer känsligt än vad läkarens var i fredags?! Går ju inte rent tidsmässigt att det skulle va en ny graviditet hur mycket jag än önskar! Eller hur?

    Hur lång tid tog det för er tills gravtest visade negativt efter missfall? Jag är ju på dag 8 efter missfall om det började samma dag jag började blöda..

    Fy vad detta är jobbigt och fy vad det är svårt att tänka på annat! En stor kram till er alla! Någon gång blir det våg tur igen <3


    Beklagar verkligen ditt missfall <3 Är tufft när man är mitt i det och man inte har koll på kroppen.

    För mig tog det lite mer än 2 v för gravtest att visa neg och då blödde jag smått hela tiden fram tills dess. Fick mf i v 7.

    Sen hade jag äl ungefär vanlig tid efter blödningen började och sen mens. Inväntar nu nästa äl och vill så gärna bli gravid igen!
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-04-26 17:30:39 följande:

    :) ska hålla tummarna! Har du barn sen innan? När är bim?


    Har inga barn sen innan. Var första gången jag varit gravid och han knappt förstå det och sen slutade det i mf. Var så ledsen när det hände. Nu tänker jag inte lika mkt på det men blir ledsen när jag ser eller hör saker som påminner mig om det. Skulle haft bf i november så kommer bli tungt om vi inte blir gravida innan dess.

    Jag har beräknad äl den 1/5 och bim 15/5 enligt NC. Men cykeln har varit lite oregelbunden så tror inte det kommer stämma exakt. Tycker jag redan har lite känningar i magen så är kanske äl på g tidigare.

    Har du barn sedan tidigare?
  • EIJ90
    T90 skrev 2018-04-26 13:51:33 följande:

    Så kom mensen idag, varför inte? Kroppen skulle bara leka med mig lite. Misslyckat försök nr 5 efter missfallet.


    Sååå tråkigt! Lider med dig verkligen! <3 Men visst skulle ni få påbörja nån utredning?

    Hoppas det kan ge lite hopp. Sen vet man inte det kanske bara tar tid och sen funkar det helt plötsligt. Kan ju ta ett år utan att något är fel
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-04-26 19:31:46 följande:

    Tog det lång tid att bli gravid första gången? Till november hoppas jag verkligen att du är gravid igen!!!

    1/5 är ju snart! Fom idag du teoretiskt skulle kunna bli gravid, så bara kör hårt ;) vi har haft sex 8 dagar i rad kring äl både när jag blev gravid med min son (4 år ) och nu denna gånge som slutade i missfall, så jag tror stenhårt på mycket sex kring äl!

    Kram


    Började försöka aktivt i januari och blev gravid i februari. Så det gick väl ganska snabbt ändå. Slutade med ppiller i november -17 efter att ha använt i 11 år. Men nu känns det som en evighet sen. Känns som man förlorade massor av tid i och med missfallet.

    Vi kör på så mycket som vi orkar nu fram till äl ;) Tur att det snart är helg!

    Hur länge har ni försökt med syskon?
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-04-28 19:50:21 följande:

    Tjejer, är det fler som tempar och kan hjälpa mig?

    Fick missfall 17/4 (där tempen är som högst på kurvan)! I NC appen valde jag att bara ta bort att jag blivit gravid (dvs cykeln räknar från den dagen jag plussade som sen slutade i missfall)... skulle jag kanske istället lagt in dag 1 på missfallet som dag 1 på en ny cykel?

    Förstår ni hur jag tänker? Känns ändå som mensen är på g nu med spottings och icke fertilt sekret och lite mensvärk.. och tempen är ju rätt låg ändå.. hur hade ni lagt in det i appen?


    Jag tempar också med NC!

    Jag la in mitt mf som en ny cykel. Dvs som mens när blödningen började.

    Och sen satte jag tempen i början av cykeln som avvikande temp för att det inte skulle bli helt konstigt med statistiken i appen. När tempen gick under medellinjen så lät jag den registreras igen.
  • EIJ90

    Min kurva just nu. Håll tummarna för mig att äl är på g och att det tar sig denna månaden. Tänker börja smörja med progesteronkräm efter äl eftersom jag tycker min luteralfas har varit lite kort och jag kände mig väldigt frusen den månaden som jag plussade. Så tänker att det skadar inte med lite extra hormon. Nån annan här som testat det?

    Tycker förövrigt att jag känner en del stickningar i tjejmagen så hoppas att det är tecken på äl. Kändes så förra månaden så har nog blivit känsligare sedan mitt mf.

  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-04-28 21:17:52 följande:

    Är detta första månaden efter missfall? Som du lagt in som du skev till mig precis? Spännande att se om äl kommer som planerat i så fall :)


    Nej detta är andra månaden. Lägger in förra månadens kurva efter mf. Där ser du att jag inte registrerat de dagar då tempen lågt högt. Börjat mäta första när tempen gått under medellinjen. Tyvärr blev det inget då :/

    Hoppas det ska fungera denna! Testade med ältest imorse men det var tyvärr neg (ring på digitalt).

  • EIJ90
    T90 skrev 2018-04-28 20:23:53 följande:

    Provat progesteronkräm. Helt onödigt enligt gynekologen men vad gör man inte... Var också sjukt mycket känsligare där nere och hade stickningar efter missfallet.


    Inte säkert det spelar någon roll med krämen. Men tänker att det inte skadar att försöka. Känns psykologiskt bättre att testa iaf. Kanske kan ge placeboeffekt =)
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt