Inlägg från: Systeryster33 |Visa alla inlägg
  • Systeryster33

    Bli gravid efter missfall följas åt

    EIJ90 skrev 2018-04-28 20:09:39 följande:

    Jag tempar också med NC!

    Jag la in mitt mf som en ny cykel. Dvs som mens när blödningen började.

    Och sen satte jag tempen i början av cykeln som avvikande temp för att det inte skulle bli helt konstigt med statistiken i appen. När tempen gick under medellinjen så lät jag den registreras igen.


    Tack <3 det låter smart!
  • Systeryster33
    EIJ90 skrev 2018-04-28 20:15:16 följande:

    Min kurva just nu. Håll tummarna för mig att äl är på g och att det tar sig denna månaden. Tänker börja smörja med progesteronkräm efter äl eftersom jag tycker min luteralfas har varit lite kort och jag kände mig väldigt frusen den månaden som jag plussade. Så tänker att det skadar inte med lite extra hormon. Nån annan här som testat det?

    Tycker förövrigt att jag känner en del stickningar i tjejmagen så hoppas att det är tecken på äl. Kändes så förra månaden så har nog blivit känsligare sedan mitt mf.


    Är detta första månaden efter missfall? Som du lagt in som du skev till mig precis? Spännande att se om äl kommer som planerat i så fall :)
  • Systeryster33
    saijda skrev 2018-04-28 20:21:17 följande:

    När jag fick mitt missfall så frågade jag läkaren (veckan efter) hur jag skulle räkna det som och hon sa att jag skulle räkna det som mens så det var det jag gjorde. Den cykeln var längre än vad den brukade vara. Men månaden därpå så var den närmare min ?normala? cykel.


    Nu blev min kurva såhär istället iaf :) spännande att se om äl eller mens kommer först nu! Haha

  • Systeryster33
    Milian03 skrev 2018-05-02 07:48:54 följande:

    Hur länge efter tidigt missfall visar egentligen testerna positivt? Idag är 4e blödardagen och testade gravtest med morgonurin och det är fortfarande positivt. Mycket svagare än när jag plussade, men helt klart positivt fortfarande. Och hur länge blöder man? Förstår ju att det kan vara olika men vad är era erfarenheter?


    Beklagar missfallet! Jag blödde först 3 dagar, uppehåll 1 dag och sen 4 dagar till! Testade positivt 11-12 dagar efter första blödningsdagen! Upptäckte missfallet i v 6

    Hoppas du slutar blöda snart! Kommer ni vilja försöka direkt igen?
  • Systeryster33

    Tjejer! Vill ni hjälpa mig kika på mitt äl test? Inte så van vid dem! Detta är tagit nu på EM, tagit sen jag slutade blöda och sista dagarna har det blivit starkare och startade test sträck! Visst är det negativt ännu? Vad tror ni, är det troligt att det blir positivt inom 1-2 dagar? Hur brukar era se ut?

  • Systeryster33
    SL185 skrev 2018-05-03 18:10:10 följande:

    Det ser ju bra ut, borde väl vara positivt inom närmastw timmarna/dagen? jag har dock inga erfarenheter av stickor tyvärr, kör digitalt och dår får man antingen tom ring eller glad gubbe :)


    Tack ändå för att du tog dig tid att svara! Jag tänker att jag testar igen imorgon bitti så får vi se <3
  • Systeryster33
    EIJ90 skrev 2018-05-15 13:32:45 följande:

    Hej tjejer.

    Tog ett test idag på BIM-2 och förväntade mig neg resultat. Hade bara digitala hemma.

    Har varit förkyld/sjuk sedan i torsdags och är idag hemma från jobbet med halsont, igentäppta bihålor och svag feber.

    Är orolig nu. Glad och orolig....

    Nån som vet om sjukdom ökar risken för mf? Någon med erfarenhet?


    Wow grattis :D nä tror inte alls det påverkar! Bebis ligger fint inbäddad där inne! Var det du som börjat smörja med progesteronkräm denna cykeln? Är med sugen :) tror min mens är här senaste torsdag!! Tempar du? Vill du visa din kurva i så fall? Än en gång, stort grattis <3
  • Systeryster33
    babytjejen skrev 2018-05-15 15:08:43 följande:

    Tog ett ältest..vet inte riktigt varför, hade flytning idag o igår o brukar ju ha det runt äl. Förväntade mig inget men fick ett starkt utslag på det...vad är det som händer? Enligt test o temp fick jag ju äl för en o en halv vecka sedan. Varför får jag starkt utslag nu?? Tog ett test igår o det var svagt...

    Helt förvirrad nu? Kan väl inte vara en äl till el? Borde vi sexa till det ikväll el?


    Har du testat tidigt grav test? Ta imorgon bitti annars :)

    För mig har äl test grett utslag på mina graviditeter hittills ! De har ibland svårt att känna skillnad på de olika hormonerna :) hoppas!!
  • Systeryster33
    EIJ90 skrev 2018-05-15 14:53:19 följande:

    Yes. Jag har börjat med progesteronkräm denna cykel. Har inga symptom och är på äl+10. Är klart nojjig eftersom jag fick mf i mars och då var jag inte ens sjuk. Känns väldigt tidigt och är rädd att kroppen ska stöta bort det eftersom jag inte mår bra.

    Tempar med NC. Har inga mätvärden från i helgen och idag vet jag inte om det är högt pga att jag är sjuk eller om det är hormoner. Aldrig fått så hög temp innan.

    Tack för peppen! Är så tidigt än så vågar knappt hoppas på det. Men jag är gladare än förra gången och tänker att jag är gravid tills motsatsen bevisas.

    Här är kurvan:


    Håller verkligen alla tummar för dig!!!! Att du också haft temp som gått ner till coverline innan den steg igen känns lite mer hoppfullt! Jag tror mensen kommer för mig imorgon eller på torsdag, men kan hoppas att den istället stiger som det blev för dig!!! Jag hoppas det är din tur att få njuta av en hel graviditet och bebis nu! Heja <3

  • Systeryster33
    EIJ90 skrev 2018-05-15 16:39:55 följande:

    Tack igen! Jag hoppas också <3

    Din temp har ju sjunkit när det är möjligt för ägget att fästa. Så jag håller tummarna för dig att tempen ökar igen!! Jag hade likadant när jag plussade i februari. Då var tempen ännu lägre och under coverline i 2 dagar. Så även om den inte stiger direkt så kan man ändå vara gravid.

    Hur var det när du blev gravid innan?


    Kan va så, men brukar ha lutealfas (från äl till mens) på bara 11 dagar så dag 9 idag kan tempen sjunka av den anledningen med tänker jag! Men klart jag hoppas :)

    Men tror du inte att det var missfallet som va på g redan då om den var under CL? Eller nej? :)

    Ingen aning, men man läser ju att den ska stanna över sträcket! Hoppas du får va pigg och frisk snart nu!!

    Förra pluset som slutade i missfall såg ut såhär,så rätt olikt denna månaden!

    Men blir spännande att se vad tempen gör imorgon bitti!

Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt