• Imra

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Lottch3n skrev 2018-04-14 20:02:55 följande:

    Hej! Idag är det exakt en vecka sedan jag kom hem från sjukhuset efter att ha fått behandling med cytotec som sedan blev en skrapning. Åkte till gyn pga blödningar v 11+2, där konstaterades ett MA, fostret hade tillbakabildats i v 9 men livmodern hade fortsatt växa och betett sig precis som om jag vore gravid :(

    Detta var en fruktansvärd upplevelse.. :(

    Syskonverkstaden har pågått sen i höstas, tidigt missfall i december och nu detta :( Känns inte som att det är menat :(


    Beklagar verkligen! :( <3

    Måste vara hemskt och riktigt jobbigt. Speciellt när man är så långt gången.

    Själv fick jag missfall i vecka 7-8. Första barnet och första gången vi lyckades bli gravida efter 8 månader. Känns skitjobbigt. Men någon gång blir det vår tur igen, och även er.

    Det jag har börjat tänka är att det blir när det blir, vi kommer försöka aktivt varje månad men ska försöka att inte känna sån stress med det. Tyvärr är det väldigt svårt.

    Men massor med kramar till dig, det kommer att bli er tur snart igen! <3
  • Imra

    Idag börjar äntligen äl-testen vista starkare resultat. Hoppas på äl till helgen, har testat sen förra måndagen. Känns skönt att se att det kanske kan vara på g iaf. :)

  • Imra
    babytjejen skrev 2018-04-17 12:15:41 följande:

    Missfallet har kommit igång nu...tog första dosen vid åtta o andra vid elva. Har fått ut några klumpar vid toalettbesök o börjar blöda ganska mkt just nu. Inte så mkt smärta än, äter ju smärtstillande så dom hjälper nog mkt. Lite illamående nu efter andra dosen men det var jag beredd på då barnmorskan förvarnat mig. Hon ringde upp idag efter besöket igår för att kolla läger med mig, kändes bra.


    Beklagar verkligen missfallet! Hoppas ni får ert efterlängtade plus snart igen. <3
  • Imra
    Sommarhopp skrev 2018-04-18 08:06:35 följande:

    Jag förstår ingenting. Jag var på ultraljud efter mitt missfall där läkaren konstaterade att jag redan haft ägglossning igen någon dag innan ultraljudet. Samtidigt så fick jag utslag på äl stickorna knappt en vecka efter ultraljudet och har fortfarande inte fått mens. Den kommer alltid 11 dagar efter ägglossning och är nu 4 dagar sen. Fast om jag ska lita på ägglossningdtestet så ska den inte komma förrän imorgon. Ska man tro på ultraljudet eller äl testet tro? Och är det vanligt att mensen blir sen efter missfall? Tog ett gravtest för några dagar dedan, men det var negativt tyvärr.


    När jag var på ultraljud efter missfallet så såg han att jag skulle ha äl dom närmsta dagarna. Dock blev det nog senare än han trodde för mensen kom nästan en vecka senare än väntat. Känns som allt blev rubbat efter missfallet så var svårt att veta när äl var. Men är ju konstigt om han sa att det hade varit men du fick stegring?
  • Imra
    Lottch3n skrev 2018-04-18 07:49:39 följande:

    När försvinner hormonet efter skrapning? Har testat med äl-test samt gravtest i ca 1 vecka... båda visar positivt :/ gravtest väääääldigt svagt men man ser ändå ett streck..

    någon som vill hjälpa mig? :/


    Jag behövde inte skrapa, men jag fick negativt gravtest rätt snabbt efter jag började blöda. Kanske 5 dagar efter blödningen drog igång. Har hört att det kan ta tid tyvärr, är nog olika för alla. :(
  • Imra

    Ikväll fick jag äntligen positivt äl-test. :)

    Känns skönt att veta att det är på gång och att man har någorlunda koll på när det är. Hoppas det kan ta sig för oss igen denna månaden!

    Det kliar i hela mig av barnlängtan just nu. ;)

  • Imra
    saijda skrev 2018-04-18 20:18:25 följande:

    Woop woop mys på extra om det går ;) håller tummarna för dig <3 själv är man på ÄL+6 och räknar ner till BIM som är om cirka 6 dagar :0


    Ja nu blir det att mysa på som bara den! ;D

    Inte jätte longt kvar för dig då, hur känns det då? Någon magkänsla? :)
  • Imra
    saijda skrev 2018-04-18 20:31:28 följande:

    Låter bra det haha ;)

    Ont i höfterna/ländryggen, illamående, växla mellan varm å kall hela tiden typ, drar i ljumskarna, känns som molvärk i magen och brösten ömmar till och från samt tempen har ökat efter. Allt som förra gången jag plussade. Men vågar inte tro eller hoppas på det :( :0


    Spännande! :D

    Nej man vågar aldrig hoppas för mycket samtidigt som man så gärna vill! :)
  • Imra
    saijda skrev 2018-04-18 22:20:03 följande:

    Ja verkligen! :0

    Exakt men vi får se och hoppas :) har en enorm barnlängtan och väntat i nästan 2år tills min man blev redo, vi har försökt sedan augusti-17 plussade december-17 gick missfall januari-18. Så det känns ännu mer med barnlängtan efter det :/ har velat ha barn så länge jag kan minnas men denna obeskrivliga extrema längtan snurrar i huvudet hela tiden. Löjligt kanske :/


    Ja jag har också väntat på att sambon ska känna sig redo i några år, och då känns det lite extra jobbigt att det tar tid att bli gravid. :/ längtar också massor, tror jag måste försöka släppa det lite och ta det som det kommer. Men det är extremt svårt!
  • Imra

    Nästan starkare positivt äl-test idag, någon mer som haft positivt äl två dagar i rad? :)

  • Imra
    Sommarhopp skrev 2018-04-19 19:56:38 följande:

    Jag har nästan alltid minst 2 dagar när test strecket är starkare än kontrollstrecket.


    När brukar du tänka med att din äl är då? Idag eller imorgon?
  • Imra
    saijda skrev 2018-04-22 06:31:46 följande:

    Godmorgon, misstänker att mensen kom igår på ÄL+9 men tycker det låter så skumt att den helt plötsligt kom fyra dagar innan BIM :0 min svägerska tror att det var en nidblödning eller genombrottsblödning då det kom tidigare och det varken känns eller ser ut (ursäkta!) som att mensen kom. Däremot så dippade tempen, men jag får avvakta och se :(( någon som har varit med om detta?


    Hoppas det bara var en nidblödning eller att kroppen bara spökar lite. Min har varit väldigt konstig efter missfallet. Har du fått någon mer blödning nu då? <3
  • Imra
    Lottch3n skrev 2018-04-24 07:50:20 följande:

    Är detta äl-test positivt? :/

    Är det ens möjligt att få äl innan mens efter en skrapning? Asså jag har noll koll här känner jag :(


    Jag vet inte hur det är efter skrapnig, men jag hade äl efter mitt missfall. Den var lite fördröjd men jag hade det. Vet du när du har beräknad mens?
  • Imra
    Systeryster33 skrev 2018-04-24 20:23:45 följande:

    Hej tjejer!

    Känner ?tyvärr? att jag platsar här med er om ni förstår mig rätt :)

    Började blöda 17/4, fick konstaterat missfall 20/4 och på vul såg läkaren att livmodern var helt tom dvs allt borta. Neg gravtest där och då med enligt honom och troligen äl runt 20/4 sa han!

    Tog äl test samma dag när jag kom hem som visade positivt ! Idag 4 dagar senare visar grav test (testa tidigt ) ett svagt plus!

    Den enda förklaringen jag är att jag valde ett gravtest som är mer känsligt än vad läkarens var i fredags?! Går ju inte rent tidsmässigt att det skulle va en ny graviditet hur mycket jag än önskar! Eller hur?

    Hur lång tid tog det för er tills gravtest visade negativt efter missfall? Jag är ju på dag 8 efter missfall om det började samma dag jag började blöda..

    Fy vad detta är jobbigt och fy vad det är svårt att tänka på annat! En stor kram till er alla! Någon gång blir det våg tur igen <3


    Beklag verkligen missfallet! <3

    Jag fick mitt första negativa gravtest typ en vecka efter första blödningen. Det var även första gången jag testade efter jag börjat blöda. Men tyckte ändå det gick skapligt fort för kroppen att stöta ut allt och för hormonerna att försvinna.

    Är nog för tidigt för ett gravtest att visa positivt om du precis haft äl. Men självklart kan man hoppas på att det är ett nytt plus. :)

    Hopps ni får ett nytt plus snart, kramar!
  • Imra
    Systeryster33 skrev 2018-04-26 17:29:50 följande:

    Tack vad gullig du är! Var det längesen du fick missfall? Jag testar negativt nu och det känns bra för då vet jag att nästa gång jag får ett plus (någon gång hoppas jag ju jag får det igen) så är det på riktigt och inte det gamla som spökar :)

    När har du bim? Kram


    Jag fick missfall i januari, så är på försök nr 3 efter missfallet. Var i vecka 7-8. Jag tyckte också det var väldigt skönt när gyn sa att inga rester fanns kvar och äl var på g. Gick till gyn för jag inte blödde mycket eller hade ont när jag fick missfall, så dom ville titta så allt såg bra ut. Skönt att veta att kroppen återhämtat sig.

    Jag har bim den 3 maj, är alltså på äl+6/7. :)
  • Imra

    Bim -2 och tror jag plussade imorse :D

    Har försökt en juni/juli 2017, blev gravida i januari som slutade i MF. Och försök nr tre efter MA. Hoppas testet stämmer och lillen vill stanna <3

  • Imra
    EIJ90 skrev 2018-05-01 09:06:30 följande:

    Stort grattis!! <3 Hoppas vi är fler i gruppen som snart får göra dig sällskap. Du får gärna uppdatera hur det går. Jag tyckte väntan till 12 v var superjobbig. Så vi finns och stöttar =)

    Jag fick positivt på äl-test idag så nu håller vi tummarna att det blir något.

    Kram!


    Tack så jättemycket ! :D

    Ja känns som man kommer vara super nervös. Blev erbjuden VUL vi nästa graviditet efter jag fått missfallet. Så det känns skönt! :)

    Åh härligt med positivt test! Håller alla tummar för dig! :D
  • Imra
    babytjejen skrev 2018-05-01 09:35:47 följande:

    Stort grattis!! Hoppas jag plussar lika fort....själv väntar jag på att kroppen ska komma igång igen efter missfallet. Har gått två veckor sedan den medicinska aborten (fick ma) o tiden går så långsamt....första o enda gången man längtar efter att få mensen...


    Tack så mycket! :D

    Beklagar verkligen missfallet! Det är så jobbigt att inte veta hur kroppen ligger till, med just äl mens mm. Hoppas du snart blir helt återställd och ni får ett nytt plus snart! <3
  • Imra

    Nu vågar jag tro det på riktigt! :D hoppas lillen vill stanna denna gången!

Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt