• SL185

    Bli gravid efter missfall följas åt

    T90 skrev 2018-07-03 17:33:20 följande:

    Nyfiken fråga, fick du reda på varför det kan vara så?


    Nej det är det som stör mig o gör mig orolig, hon undersökte inte orsaken till blödningen, nästa gång vi träffas ska vi undersöka det sa hon..det är ju om två veckor!!!!
  • SL185
    T90 skrev 2018-07-03 18:59:37 följande:

    Okej. Ja får man en rimlig förklaring känns det ju bättre. När jag gjorde vul för två veckor sedan tex sa gyn läkaren "du hade ju haft en liten blödning nyligen, sen kom troligen härifrån" och så pekade han på skärmen. Man vill ha klara besked här, där, därför....


    Jag var på gynakuten idag pga svåra smärtor o ville veta vad blödningen beror på..fanns bara säck kvar utan foster..missfall igen sa de :( vilket helvete :( jag som svävde på moln igår, livet är så jävla orättvist
  • SL185
    T90 skrev 2018-07-04 15:20:19 följande:

    Men nej :( fyfan. Hade ju varit bättre att få veta det direkt istället för att få hopp innan :( jäkla skit. Orättvist är det verkligen, minst sagt.


    Ja precis.. det har knappt gått 24 timmar mellan besöken.. det gör så ont i själen..vill gräva ner mig nåstans :( :(
  • SL185
    Anonym (Tigermamma) skrev 2018-07-03 17:18:29 följande:

    Wow! Grattis, verkligheten roligt att höra! Gjorde vul i söndags 4+6 men läkaren kunde inte se någonting. Jag har blött mer idag och har fortsatt ont i ryggen så det ska nog verkligen till ett mirakel om detta ska gå bra... Känner mig tyvärr rätt säker på att det är ett missfall och vill bara att det ska vara över så fort som möjligt. Imorgon ringer de om svaren på hcg-proven.

    Hoppas att din fortsatta graviditet går bra och att du ska slippa mer blödningar och oro nu!


    Hur har det gått för dig? <3 hoppas på positiva besked!

    Jag var på gynakuten idag pga svåra smärtor..tyvärr fanns det bara en säck kvar utan foster..missfall igen :( kan inte tro att det är sant:(
  • SL185
    carolol skrev 2018-07-04 16:01:43 följande:

    Nej fy fan vad tråkigt!! Såå svårt att kunna känna glädje för en graviditet när man drabbats av missfall en eller flera ggr, hur blir det nu om hinnsäcken är kvar, ska du blöda ut det av dig själv eller? Stackars dig..själv så hoppas jag att mina blödningar slutat nu sedan mitt MA då jag bara haft bruna typ flytningar idag för första gången sedan MAt :/ hur många missfall har du haft nu? 2? :(


    Ja..jag är så rädd för att bli bitter o inte kan glädjas åt andra just för att man själv går igenom ett helvete:( vill inte bli sån :( alla har rätt att få barn.

    De sa att det är bättre o ge kroppen tid att sköta det själv i en vecka iaf, jag tror faktiskt att det mesta har kommit ut, kom ut massa klumpar efter besöket.. men ska dit igen om en vecka så att de kn undersöka igen o se om allt har kommit ut. Jag vägrar tro att det är sant :( kan inte acceptera att det händer mig, igen!

    Det är mitt 2a/3e..fick ett väldiiiiigt tidigt missfall innan årsskiftet..har inte räknat det som missfall då jag bara fick ett supersvagt positivt test (gjorde inget digitalt test eftersom jag började blöda/mens kom dagen efter).

    Men det är nog lika bra att räkna det som missfall så att man får en utredning... om man ens har stark psyke för att försöka igen :(

    Hur många har du haft? Va skönt att du typ slutat blöda! Vilken vecka var du i?
  • SL185
    Elinmariajosefin skrev 2018-07-04 20:57:38 följande:

    Stor kram till alla er som gått igenom missfall! <3 jag fick ett bekräftat MA i v 11 i december förra året. Var en långdragen procedur som slutade med skrapning. I april kom en blödning när jag skulle haft mens så jag tog för givet att det var mens, två veckor senare kom en störtblödning och på gyn konstaterades det att jag var gravid men troligtvis hade ett pågående missfall vilket senare bekräftades en vecka efteråt genom hcgprov. Nu är jag gravid igen, plussade i måndags på bim+4 och är så orolig för ett nytt missfall. Kan liksom inte känna mig glad över plusset förrän jag får se ett hjärtslag. Det är så orättvist att vissa ska behöva gå igenom en sån här kamp!


    Missfall är hemskt, beklagar verkligen :( men nu när du är gravid igen så måste du försöka vara positiv. Det är ett helvete jag vet det, man är orolig hela tiden o att gå på toa är ens värsta mardröm... men tänk på att ge kroppen så bra förutsättningar som möjligt för att klara av denna graviditet fullt ut, stress o oro är ens fiender när man är gravid/försöker bli gravid. Stort grattis till din graviditet o jag hoppas o ber att det går vägen o att du snart ser ett hjärta så du kan börja glädjas o njuta <3 du är stark!
  • SL185
    Anonym (Tigermamma) skrev 2018-07-04 21:03:06 följande:

    Nej, gud vad tråkigt. Jag beklagar verkligen!

    Jag fick bekräftat att det var ett missfall då hcg sjunkit. Det var bara på omkring 170 igår så jag hoppas att det ska försvinna snabbt och att ägglossningen ska komma igång utan fördröjning.


    Fyyyy :( beklagar :( hoppas att kroppen återhämtar sig fort åtminstone som du säger <3
  • SL185
    carolol skrev 2018-07-04 22:28:24 följande:

    Ja jag förstår hur du känner, min sambos syster ska ha barn nu och förväntas föda ungefär när vi skulle haft det. Hoppas jag blir gravid igen fort. Skönt att du tror att det mesta kommit ut och att ni ska kolla det om en vecka så du kan få svar och kan gå vidare efter det.. måste vara superjobbigt andra gången, jag har endast haft MA en gång och aldrig varit gravid tidigare så är superrädd för att få det igen. Men känns som jag inte vill ta gravtest för tidigt sen heller just för att undvika att upptäcka tidiga graviditeter som blir tidiga missfall som försenad mens, som man annars inte skulle upptäckt.. men man kommer ju vara helt besatt av att försöka bli gravid igen. Jag sitter inne och läser i forumet här varje dag sedan missfallet.. jag va i vecka 11+6 när det började blöda och 12+0 när jag kom till akuten och de konstaterade MA. Troligen hade fostret dött i v.7-9 men det var inte mkt kvar så kan vart tidigare också.. :( du måste orka fortsätta kämpa, till sist så kommer det gå ska du se! Men ta det i din takt! Finns kurator etc som du kan prata med också! <3


    Tack för ditt stöd o uppmuntran <3 just nu känns allt svart..har så svårt att acceptera denna gång, vill bara vakna upp o allt ska vara bra, bebisen ska leva kvar i magen. :( men jag vet oxå att livet inte funkar så :(

    Hoppas o ber att du blir gravid snart, för det är den enda medicinen mot missfall, för mig är det så iaf.. har flera vänner som är gravida..det var inte så långt mellan oss men nu är det så.

    Kan hålla med dig om att inte ta tidiga test..jag lät bli precis efter missfallet o tänkte att jag testar om mensen inte dyker upp. Mensen kom o andra gången ville jag inte heller testa innan mensdagen men det var som om något sa till mig att testa för att glädjas..o mkt riktigt jag var gravid.

    Vet inte hur vanligt det är med 2 missfall, tänk på att de som skriver här är oftast de som är drabbade, tex vi. För de kvinnor där allt går bra hör man inget från i såna forum, om du förstår va jag menar. <3
  • SL185
    Sunshine81 skrev 2018-07-04 23:38:43 följande:

    Var idag på återbesök på mvc . Var redan bokat sedan innan för att kola om de kunde hitta hjärta denna gången. Men berättade att jag fått missfall och har haft blödning sedan i fredags nu med massa blod och klumpar i lördags. Hon kollade ändå med ultra ljud utanpå magen men kunde klart inte se något. Bokade tid på akut gyn mottagningen och åkte dit. Blev undersökt och allt såg bra ut därinne, allt var ute av sig själv så det var skönt att höra . Kommer nog blöda 1-2 veckor till trodde hon då det var svullet därinne . Och skulle vänta 1 mens helst innan man blev gravid igen för att ägget skulle fästa så bra som möjligt .


    Fy :( beklagar verkligen o förstår vad du går igenom :( va skönt att kroppen är på bättringsväg iaf <3 kämpa, du är stark!
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt