Inlägg från: NomenNescio |Visa alla inlägg
  • NomenNescio

    Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?

    Lätt svar:
    Nej

  • NomenNescio
    Anonym (genusforskare) skrev 2017-04-20 17:39:16 följande:

    Så vad är det för kvaliteter ni blir kära i då?

    Och hur förklarar ni fenomenet att nätet (speciellt Youtube) fullkomligen kryllar av dejtingcoacher som t ex Matthew Hussey som ska lära kvinnor hur de ska lyckas  få killar att bli kära i dem, skriva framgångsrika sms och liknande för att killar ska vilja träffa dem igen efter de legat? Verkar som var och varannan tjej blir dumpad fort de haft sex med killen och går och trånar efter bad boys som inte vill ha dem?
    Här sällan något liknande från killar? Med undantag för lite mer tillbakadragna killar med mindre attraktiva utseenden.


    I Sverige hör jag i princip bara motsatsen.

    Men i Sverige är vi heller inte uppfostrade med att kvinnans högsta dröm ska vara äktenskap och prinsessbröllop, vilket tyvärr alltför många flickor får i sig väldigt tidigt i USA. Där anses det fortfarande vara en bragd att få en ring på fingret och en lång relation med en man.

    Utan kravet på förhållande och äktenskap är det lättare för kvinnor att slappna av och verkligen ha sex utan press. Och då slipper hon sätta press på mannen heller.

    Rent biologiskt är ju sexlist separerad från kärlek. Så varför är det så konstigt att en sexuell akt kan vara separerad från kärlek?

    Själv är jag tillsammans med min man för att han är en bra man med gott hjärta och hög moral. En viktig del är att han också är öppen för att se kvinnor som människor, och inte bara som en grupp med diverse fördomar kopplat till sig.

    Det har varit åtskilliga diskussioner här huruvida kvinnor gillar bra män eller bad boys. En sammanfattning är att många män hävdar att tjejer vill ha bad boys, och kvinnorna själva suckar åt att män aldrig lyssnar på dem när de försöker förklara att de vill ha bra män.
Svar på tråden Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?