Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?

    Har bara varit kär i två stycken av de män som jag har haft sex med (kanske ca 15-20 st)

    Bra sex är just bra sex.
    Det är inte samma sak som kärlek.

    Kärlek kan dock förhöja bra sex, och få det att kännas ännu bättre. Men det är en one way street, det fungerar inte åt andra hållet. Man blir inte kär för att man har bra sex.

    I så fall skulle jag ju vara upp över öronen i min dildo;)

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (dude) skrev 2017-04-20 17:17:40 följande:

    Vad har det men genus att göra?
    Låter mer som att du är en snubbe som funderar på att dra över någon tjej men är rädd för "komplikationer" Mitt tips är att du är rak från början och inte kör med några fulknep för att få punani


    Du kan ha en poäng.

    Kör med öppna kort, TS, så kan du nog få det du söker, varken mer eller mindre.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (genusforskare) skrev 2017-04-20 17:39:16 följande:

    Så vad är det för kvaliteter ni blir kära i då?

    Och hur förklarar ni fenomenet att nätet (speciellt Youtube) fullkomligen kryllar av dejtingcoacher som t ex Matthew Hussey som ska lära kvinnor hur de ska lyckas  få killar att bli kära i dem, skriva framgångsrika sms och liknande för att killar ska vilja träffa dem igen efter de legat? Verkar som var och varannan tjej blir dumpad fort de haft sex med killen och går och trånar efter bad boys som inte vill ha dem?
    Här sällan något liknande från killar? Med undantag för lite mer tillbakadragna killar med mindre attraktiva utseenden.


    Du kanske inte ska använda youtube som källa till hur kvinnor tänker och tycker? Speciellt INTE när det är en man som håller den föreläsningen!! (slår mig för pannan)

    Sen kanske, bara kanske, kvinnor kan vara individer och tycka olika.

    Men att kvinnor alltid blir kära efter sex - jösses, sådana fördomar har man varit förskonad från i Sverige ett par år.

    Vad man blir kär i beror på vad man uppskattar. Oftast väcker omtänksamma män fina känslor, det är alltid en bra kvalitet. För andra kanske driv och ambition är viktigt, så att de matchar rent karriärmässigt. Eller att de har samma humor och kan klicka på det planet. Osv.
    Det finns ingen färdig magisk dryck som väcker precis alla kvinnors känslor. Och sex är det definitivt inte.
  • Anonym (Kvinna)

    Kan lägga till att jag har haft en del one night stands, och inte en enda gång har det hänt att han inte har velat ses igen. Faktiskt inte en enda.

    Brukar förklara att tack, det var trevligt att träffas, men vi håller det där. De flesta köper det dock utan problem, bara några gånger som killen blivit sur eller tjatig eller liknande.

    Den tes som du, ts, lagt fram låter rätt främmande även när jag ser till min bekantskapskrets. Mycket märklig fråga, helt enkelt

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Ja) skrev 2017-04-22 07:49:31 följande:

    Jag räknar till tolv "man" i ditt inlägg vilket gör anspråk på en viss generalitet, skriv "jag" om det nu ska gälla endast dig.

    För mig är det tvärtom, de flickvänner jag haft har det alltid varit sex första träffen, utom första, eftersom vi kände varann sen tidigare.

    Tjejer som ska vänta och vela bara för att de tycker det ska vara så har visat sig ha samma problem senare också, och blir för irriterande i längden.


    Brukar ha sex första eller andra dejten. Vill ju veta om man klaffar sexuellt, innan jag eventuellt blir intresserad av ett förhållande
Svar på tråden Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?