Inlägg från: Anonym (hh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hh)

    Kukstorlek?

    Jag bryr mig inte så mycket om längden, medel är väl bäst där. Men gillar riktigt grova kukar och de får gärna vara böjda uppåt och stort ollonOskyldig

  • Anonym (hh)

    Nu frågade ju inte TS om normalstorleken på kukar utan undrade vad vi föredrog. Och jag föredrar helt klart stora kukar framför medel eller små. Sluta vara så lättkränkta 

  • Anonym (hh)
    Wench85 skrev 2017-04-06 09:48:25 följande:
    Hur känslig livmodertapp en har måste göra stor skillnad. För de flesta varierar det dessutom genom menscykeln, både position och känslighet, vilket kan påverka vilka dagar som vad funkar. Din teori stämmer säkert, jag kan tänka mig både att det är skönt för vissa och att livmodertappen kan vara lite mer inbäddad så att det inte påverkar och då kanske det både rent fysiskt är skönt att penetreras av så långt.
    Jag har hört av min BM att folk med bakåtlutande livmodertapp ofta får ont vid sex pga läget. Det stämmer på mig iaf.
  • Anonym (hh)
    Anonym (Q) skrev 2017-04-06 19:42:34 följande:
    Och de välsvarvade kvinnorna i porrfilmerna, vem är de till för?

    Jag undrar förresten om inte det är fler män som mår dåligt av att se dessa bautakukar än vad det är som gillar att se dem?
    Jag vet att det finns kvinnor som tycker att "kukar är fula" och bla bla. Men seriöst såklart det är estetiskt finare med en stor kuk. Jag väljer iaf porr med stora kukar för att jag tänder mer på det. Samma sak som att vissa män tänder på kvinnor med stora rumpor eller liknande. 
    PeterGB3G skrev 2017-04-06 16:51:32 följande:
    Hurdana kukar gillar du? Inte för stora?
    Jag gillar inte för långa kukar för då gör det ont, men grova älskar jag. 
  • Anonym (hh)
    Anonym (Q) skrev 2017-04-07 06:56:11 följande:
    Det finns någon för alla helt enkelt. Och alla tänder på olika saker. Personligen så bryr jag mig inte om storleken på kuken varken inom porr eller irl. Det är så mycket annat som är avgörande för om jag tycker det är bra sex, eller en upphetsande porrfilm.

    Det som stör mig mest i alla sådana här trådar är att det alltid finns de män som tror att, stor kuk=bra kuk och liten kuk=dålig. För somliga sexpartners stämmer det säkert, men inte för alla. Det är troligen inte ens majoritetens åsikt att en kuk måste vara stor.

    Jag stör mig också på att så många män verkar tro att kuken är det enda en kvinna bryr sig om och njuter av, för själv så skulle jag inte vilja ha sex med en man som tror att hans kuk är någon slags "gud allmäktige", och det enda han behöver använda för att göra mig nöjd.

    Jag har haft sex med en sådan man ett par gånger. Stor kuk och stort ego.... Det var det sämsta sex jag haft.

    Och jag klarar stora saker så det var inte det som var felet. Felet satt i att han trodde att kuken allena skulle göra jobbet. Bara att pumpa på så blir det skönt!.. men icke för mig!
    Fast ingenting säger att en man med liten kuk anstränger sig mer i sängen än någon med stor kuk? Finns egoistiska killar med alla storlekar. 
  • Anonym (hh)
    KaptenOhoy skrev 2017-04-08 23:23:26 följande:
    Det är stor skillnad mellan att inte vilja och att inte kunna. Så jodå, det är en fruktansvärt skev jämförelse. Dina åsikter och värderingar är irrelevanta i det fallet.

    I övrigt håller jag med dig, tycker ingen ska behöva operera sig för att känna att de duger, man som kvinna. Har inte skrivit något annat.

    PS: Två av fyra "problem" som du radade upp för kvinnor går att åtgärda utan operation. DS.
    Well om vi ska dra det så långt så kan man faktiskt operera kuken också. Så det så.  
  • Anonym (hh)

    tror väldigt få tjejer är så noga med längden när det gäller storleken, snarare omkretsen som är viktig

  • Anonym (hh)
    Anonym (Lamar) skrev 2017-04-13 23:41:55 följande:
    Vad är den "perfekta" omkretsen då?
    så stor som möjligt? Så länge den går att få in:P Svårt att ögonmåtta en omkrets liksom 
Svar på tråden Kukstorlek?