Inlägg från: Anonym (Tjejkompisen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejkompisen)

    Kukstorlek?

    Jag gillar nog medelstorlek bäst. Ca 15 cm i längd och 12 i omkrets. Någon cm mer eller mindre märker jag inte. För stor är avskräckande.

    Hur stor den är i slakt tillstånd spelar ingen större roll men tycket det ser bättre ut med lite mindre, både kuk och pung. Kuken får gärna vara större än pungen i slakt när jag tänker efter. Men kul om den växer en del liksom.

  • Anonym (Tjejkompisen)
    Anonym (liten slak stor hård) skrev 2017-03-29 14:35:41 följande:

    Hur gammal är du, har du barn?


    Jag är 35ish och har barn. Men har tyckt såhär alltid så det är inget som ändrats med åldern. Hur skulle det påverkas av barn?
  • Anonym (Tjejkompisen)
    Anonym (liten slak stor hård) skrev 2017-03-29 16:25:18 följande:

    För att unga tajta tjejer nyser sig med en normal snopp, efter barn blir många slappa och kräver större istället för att träna upp fittan.

    Men det var ju glädjande att det inte var så i ditt fall


    Jag har hört tvärtom att man oftast blir tightare efter att ha fött barn eftersom det blir mindre elastiskt där om man fått ärr. Just månaderna efter förlossningen är man ju större pga hormoner men då vill nog de flesta inte ha sex ändå. Men ja storleken spelar ingen större roll om den inte är för stor. Det är liksom skönt med ett finger också. Det sköna är att ha något där. Men normalstor gör att alla ställningar funkar utan att den glider ut och det är bra :)

    Det finns tjejer som tycker ju större desto bättre men de är ett fåtal och har det som fetish. Det är som killarna som tycker så om bröst och gärna vill att brösten ska vara som trippla tjejens huvudstorlek. Det finns ett fåtal såna killar också. De flesta vill ha kring medelstorlek i bröstet och kuk. Det är därför det är medel :) Hade alla tjejer gillat stora hade de haft mer sex med såna och de hade fått fler barn och barnen hade haft större etc...
Svar på tråden Kukstorlek?