Inlägg från: Anonym (Petra) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Petra)

    Han är som helt förändrad efter vi fick barn

    Så lite du kräver av en partner TS.
    Han kallar dig fula saker och trycker ner dig nästan varje dag, han dödar ditt husdjur, han har ett aggressivt sätt, han tar inte ansvar för er dotter, han drar iväg på helgerna som han har lust för...
    Men så lägger han sig bredvid dig en gång och säger Jag Älskar Dig - och så är allt toppen igen enligt dig.

    Har du aldrig hört uttrycket "Se inte till någons ord, se till deras handlingar".

    Om vi vänder på saken, om du skulle bete dig såhär mot honom, skulle inte du då faktiskt förstå att han tycker att det är jobbigt och kanske att han vill lämna dig? Det skulle du säkert. Så varför skulle han få lämna dig, men du får inte lämna honom enligt dig själv?

    Jag ser att du kämpar med att normalisera och förminska allt han gör. "Det kanske inte är så farligt" "Det kanske blir bättre".
    Jo, det är farligt för ingen ska behöva må dåligt när klockan närmar sig 17 och man vet att partnern kommer hem när som helst.
    Det kanske blir bättre - ja kanske, möjligen... Men hur länge ska du vänta? Ska man behöva vänta på att en partner blir snäll och börjar ta ansvar för sitt barn?
    Du hör väl hur galet det låter?

    Jag gråter för din flickas skull TS. Hon kommer växa upp med en förskrämd mamma som vandrar likt ett spöke i hemmet och en aggressiv pappa som kan explodera när som helst.

  • Anonym (Petra)
    Anonym (Orkar inte.) skrev 2017-03-30 20:55:54 följande:
    Tack!!! Ska absolut börja föra en dagbok när det varit dåliga dagar, tack för tipset!
    Detta svar skrämmer mig något oerhört.
Svar på tråden Han är som helt förändrad efter vi fick barn