Inlägg från: Anonym (allstyrkatilldig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (allstyrkatilldig)

    Han är som helt förändrad efter vi fick barn

    Hej!

    Det du går igenom är verkligen inte lätt och jag förstår att det kan vara förvirrande när någon man älskar beter sig illa. Men du kommer antagligen behöva lämna honom. Jag skriver antagligen eftersom jag inte känner någon av er och bara utgår från vad du skriver här såklart. Men som du beskriver honom så uppvisar han flera tecken på en framtida hustrumisshandlare. Det säger jag inte för att vara elak utan för att det är sant. Aggressivitet, psykisk misshandel som andra nämnt, hot att ta livet av sig om du lämnar är alla beteende som män som sedan misshandlat sina fruar också visat. Du vill inte hamna där.


    Du kanske inte känner dig redo och vill ge honom en chans eftersom att du älskar honom och han är pappan till ditt barn. Det här är förståligt! och det är viktigt att acceptera att du känner så också. Men tro mig, det Kommer Bli Värre. Hans beteende kommer antagligen eskalera och det kommer i så fall bara bli sämre för dig och ditt barn desto längre du stannar. Även om det känns jobbigt så vore det allra bästa att du pratade med någon, familj eller vänner som kan ge dig stöd. Även om du inte är redo att lämna ännu så är det bra att berätta! För om du då oväntat måste lämna hemmet så har du någon du kan åka till. Jag länkar till en hemsida där du kan läsa på om varningstecken och hjälplinjer du kan ringa till om det behövs. Det finns människor som har varit i liknande sits du kan prata med www.varningstecken.n.nu


    Slutligen vill jag bara skicka massa kramar och värme till dig. Oavsett hur han får dig att känna dig så är du en stark, fin och underbar människa som förtjänar respekt! 

Svar på tråden Han är som helt förändrad efter vi fick barn