Inlägg från: jagärjagvemärdu |Visa alla inlägg
  • jagärjagvemärdu

    Han är som helt förändrad efter vi fick barn

    Låter ju nästan som en psykos. Separera och ställ ultimatum. Han söker hjälp annars är det slut på riktigt. Inte ok för ett barn att växa upp med en sådan förälder, vanvård.

  • jagärjagvemärdu
    Anonym (Elina) skrev 2017-03-29 12:25:12 följande:
    Men lägg av. Ha ingen övertro till vad som kan erbjudas en störd människas psyke. Jag har jobbat inom psykiatri. Folk blir inte botade. Störda människor som ts man blir definitivt inte förändrade av terapi. Forskning visar också att män som misshandlar inte alls slutar efter terapi utan det som förändras är att dom med hjälp av terapin blir bättre på Tt manipulera.

    Nej ts, han ska inte söka hjälp för det finns ingen hjälp att få för honom. DU ska söka hjälp från soc och kvinnojouren. Hjälp för dig och ditt barn, inte honom.
    Jag menar om det är så att han fått en psykos i samband med förlossningen. Kvinnor kan ju få förlossningspsykos, så det borde män också kunna få.
  • jagärjagvemärdu
    AndreaBD skrev 2017-03-29 12:47:20 följande:
    En psykos har INGA av dem dragen som han visar upp. Jag tror du blandar ihop med psykopat. Det är nog snarare det han kan visa lite drag av.
    Han har ju gjort en helvändning och blivit helt annorlunda, kanske en manlig förlossningsdepression? Fast som jag skrev senare så märkte jag att de inte varit tillsammans så länge, så detta verkar ju vara hans rätta jag. Hade en person istället gjort en sådan vändning efter 10 år hade man ju misstänkt att något var fel i huvudet.
Svar på tråden Han är som helt förändrad efter vi fick barn