• Freya18

    BIM 20-28 Februari

    Jag är ny när det gäller dessa early tester. Skulle ni klassa detta som svagt eller någorlunda starkt för att ÄL+8?



  • Freya18
    Birdiz skrev 2017-02-18 14:39:12 följande:
    När hade du ditt missfall? Sitter i samma sits nämligen.. vet inte om det är "gammalt hcg" eller ny graviditet :)
    Vi fick bekräftat MA den 10 januari. Den 27 januari blev det Cytotec behandling och exakt 2 veckor efter (den 10 februari) var stickan helt negativ på hCG.
    Det är just den 10:e som jag misstänker ÄL, men är inte helt hundra.. Känns som att ägglossningen kom lite väl snabbt efter missfallet i sådana fall.
  • Freya18

    Så här såg mina stickor ut tidigare. Jag tycker att sista stickan är helt blank. Har vridit och vänt på den utan att kunna se någonting. Inte ens en skugga. Jag hoppas att det är en ny graviditet.. Vi har försökt i väldigt många år nu. Jag ska testa på måndag igen så får vi se om det har stigit nåt! :)



  • Freya18
    jhk88 skrev 2017-02-18 17:25:30 följande:

    Negativt test idag BIM-5, ÄL+12. Hoppet känns så otroligt lågt efter dagens test. Läser om sååå otroligt många som plussar innan BIM... så detta fick mig att sluta hoppas på positivt test denna månad. Men samtidigt har jag haft molvärk sedan ÄL och ömma bröst samt att jag tycker att bröstvårtorna är lite mörkare och större... nu ska jag försöka att inte testa förrän BIM eller helst efter BIM.

    Har tidigare plussat när mensen varit en vecka sen... och illamåendet har kommit samma vecka som mensen skulle ha kommit... Kan det vara så att jag kanske är en sådan person som plussar sent? De tidigare två barnen är oplanerade så har inte misstänkt graviditet innan mensen varit försenad samt illamåendet...


    Det kan ju vara så att din kropp producerar hormonerna lite långsammare. Jag vet betydligt fler som har plussat efter BIM än före. Ge inte upp hoppet än! :)
  • Freya18

    Mitt tålamod är som bortblåst just nu. Kunde verkligen inte hålla mig till imorgon och testade med RFSU imorse. Den blev svagare än igår... :(
    Gick och köpte en Predictor Early som jag tog på eftermiddagen (dumt med tanke på att jag hade druckit juice 2 timmar innan och kissat). Det blev två streck, men också svagare än igår.. Hade hoppats på att den skulle bli starkare. Kanske är hormoner från missfallet ändå..

    Nu ska jag försöka att vänta till tisdag. Har inga tester hemma och imorgon har man fullt upp, lika bra så att man har någonting annat att tänka på.
    Lycka till ni andra! Hoppas på många plus dom närmaste dagarna! :)

  • Freya18

    Så här såg dagens test ut. Översta från igår och understa idag. Båda är tagna på eftermiddagen. Jag hoppas hoppas hoppas att dagens test blev svagare på grund av att jag drack lite mera innan! Vill verkligen att ska vara en ny graviditet..



  • Freya18
    yennie84 skrev 2017-02-19 19:17:42 följande:
    Ja det är en graviditet!!!! Grattis
    Hormonerna kan beror på mitt MA. :/ Att hcg finns fortfarande kvar i kroppen. Testade den 10 februari som visade neg, men det kan ju vara lite klurigt när hormonerna är så pass låga att RFSU inte riktigt kan indikera halterna. Därför testade jag med Early test. Men jag hoppas innerligen att det är en ny graviditet!
  • Freya18
    jennie08 skrev 2017-02-19 19:59:55 följande:

    Här är den bild jag tog. Tyvärr ser den ju toknegativ ut. Men om jag vinklade den lite så såg det ut som ett svagt pluss. Jaja man ska ju inte behöva vinkla runt den 700 grader för att se ett plus. Hehe


    Upplösningen på Familjelivs hemsida är ju rätt kass, men jag tycker ändå att man kan hinta nååågonting litet på översta bilden. :) Håller tummar & tår!!
  • Freya18
    YaYa skrev 2017-02-19 19:45:48 följande:
    Freya jag tror att det är en ny graviditet. Om du hade negativt på RFSU den 10:e borde halterna då varit max 50. Sedan dess har det gått nio dagar. Om hcg halveras var tredje dag (lågt räknat) bör du ligga på max 6 mu/L. Borde inte kunna detekteras ens med tidiga tester.... Förutsatt att du inte har rester kvar i livmodern som fortfarande producerar hcg... Jag håller tummarna! :)
    Åh, jag hoppas att det stämmer!! :´) Det är dock inte omöjligt att det finns rester kvar, men det känns inte som det. Har inte ont eller konstiga flytningar. Ska på återbesök den 28 februari.
  • Freya18
    celz skrev 2017-02-20 07:18:47 följande:

    Vad säger vi?


    Åh, vad roligt! Grattis!!
Svar på tråden BIM 20-28 Februari