EnAnonumius skrev 2017-01-08 15:00:53 följande:
Bara för att det fiket, du besökte, inte kan hantera bakning på ett bra sätt så kan du ju knappast använda sötningsmedel som exklusivt enbart "boven i dramat" och döma ut baserat på ETT fik som du gör att alla fik blir dåliga om de kör bakverk med sötningsmedel.
På Jerkstrands, där jag bor, så föredrar jag deras semlor för diabetiker (och jag är inte ens diabetiker) då de smakar faktiskt mycket godare än den "vanliga semlan":
Det finns olika former av sötningsmedel och vissa sötningsmedel är godare än "vanligt socker", medan det finns andra sötningsmedel som smakar

.
Nu är min kompis död sedan länge, men hon hade ett sötningsmedel som underbar och gjorde kanelbullarna godare än man använt "vanligt socker". Synd att jag inte lade namnet på minnet vilket sötningsmedel det var och hennes son är också tyvärr död så jag kan inte fråga honom heller.

Jag har smakat MÅNGA olika typer av sötningsmedel och klarar inte av NÅGOT. Tro mig jag har försökt!! Så jo för min del var det sötningsmedlet som var boven!
Det stod inte rakt ut att de använda sötningsmedel men vi var flera som kom fram till samma sak (och som dessutom känt av det tidigare och har väldigt lätt för att känna av just sötningsmedel) kakorna och bakelserna var först goda... men sedan så kom eftersmaken av sötningsmedel som gjorde det oätligt!
Bara för att du klarar av sötningsmedel så betyder det inte att alla göra det....
I detta fallet så visade det dock sig att det var Stevia. Som är ett av de värsta i mina ögon....