Inlägg från: Intenuigen |Visa alla inlägg
  • Intenuigen

    Trump som president :( vad händer nu?

    [quote=77303954][quote-nick]FDFMGA skrev 2017-01-12 20:22:51 följande:[/quote-nick]

    Mm, men att den jämförelsen inte är relevant måste du väl själv erkänna.

    Min gissning är att superlativerna om Trump är på väg att tystan allteftersom det framgår allt tydligare vilken kokett och oduglig fjant han är.

    Tänk dig själv att du i något sammanhang ska hålla ett föredrag och att du då släpar dit ett gäng som ska bekräfta dig och ge dig understöd.

    Jag kan väl bara tala för mig själv - jag skulle skämmas som en hund om jag hade sådana behov.

    Och det säger du som burit dig åt som en idiot sedan dag ett du kom hit. Sitter och gapar om skrikhöger åt folk som varit medlemmar i år innan du kom hit och som absolut inte har visat några höger-tendenser. Skaffa dig lite självinsikt! Du har fått byxorna neddragna i åratal och bara forsätter att mala på och skämmer ut dig. Möjligtvis att Trump som en senil 100 åring kan komma i närheten av din kaliber.

  • Intenuigen

    [quote=77329467][quote-nick]nihka skrev 2017-01-20 19:56:34 följande:[/quote-nick]

    Visste du inte att tillverkningsindustri är en bransch på uppåtgång?

    Snart kommer många amerikaner att tillverka prylar och plocka ut höga löner. Varorna ska sedan lämna fabrikerna med höga priser för att täcka produktionskostnaderna men säljas billigt så det amerikanska folket ska kunna handla mer

    Och om de bygger sin egen mur i en stor cirkel runt sig blir det också massor med inhemska jobb!

    Ja usch snart kommer en tv kosta några hundra extra pga det dyra arbetarna.

    Dax att bara importera kineser eftersom de dyra och snåla svenska vårdbiträderna och lärarna och tja alla dyra och snåla Svenska som vill ha mer än 10kr i timmen.

    Usch och fy det går ju inte för sig att arbetar-drägg vill ha mera än så, hur ska världen då se ut. Så nej all lön till VDn och styrelsen i alla bolag testen får en tia i timmen.

    Nikita for president!

  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-01-20 18:39:16 följande:

    Nej, men han lät oerhört protektionistisk.

    Jag skulle gissa att han lyckas åstadkomma en internationell lågkonjunktur som framförallt drabbar USA men också Sverige rätt hårt.

    Världen efter Trump kommer nog om ingen snöper honom att se lite annorlunda ut, Asien lär ta några steg fram och EU lär få positionera sig mot Asien i större utsträckning.


    Please N / . Du som ssuare är ju är ju lika nyttig som de rasistiska epa-traktor bönderna är för Sd . Tror både Stefan och Jimmy sliter sina hår när de läser era "briljanta" inlägg.
  • Intenuigen

    [quote=77329878][quote-nick]nihka skrev 2017-01-20 22:00:18 följande:[/quote-nick]

    Vad bra du skriver

    Tack! Gillar hur du tänker.

  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-01-27 14:08:00 följande:

    Alternativa fakta 


    Sedan består ju " muren" delvis av en å . Men håller med! Helt sjuk att man inte vill ha billiga-droger och tycker att Wt arbetare ska ha jobb som gör att det kan betala skatt och handla mat. Usch och fy för sådana nazists idéer, låter ju lika modernt som en mossig sosse.
  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-01-27 14:36:54 följande:

    Aha.

    Ytterligare en Trumpinist i trådeen.

    Det kan behövas, många av de som före valet förklarade att han inte alls var så galen som det kunde verka har dunstat sedan det med all önskvärd tydlighet har visat sig att han är galnare än någon kunnat föreställa sig


    Inte speciellt! Men när du sitter och raljerar trots att du är allmänbildad som en 10 åring, så tänkte jag hjälpa dig. Så slipper du sitta och sprida fake-news, så va glad när du nu har lärt dig något nytt,
  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-01-27 14:48:23 följande:

    Nja, du bekräftar ju bara det jag redan vet.


    Oh nej vad hemskt ! FDFMGA tror att jag gillar och röstade på Trump.

    Skulle aldrig gilla en nazist som är emot droger och som vill att vanlig folk ska ha jobb att kunna leva utan. Usch och fy det ända viktiga är att skydda kapitalet och de rikaste.
  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-01-29 10:20:36 följande:

    "I bästa fall slutar det med fyra år av korruption och ett besudlat presidentämbete. I värsta fall tar vi farväl av rättsstaten och går i kärnvapenkrig"

    www.svd.se/kan-trump-lata-bli-att-starta-ett-karnvapenkrig/om/kultur


    Är vi inte överens att det inte är bra att sprida fake-news? och div propaganda. Vem vinner på det? Mitt tipps titta dig i spegeln och rannsaka dig själv, du är trotts allt väldigt naiv och otroligt dåligt påläst. Vad du eller jag tror spelar ingen roll utan man får vänta och se vad som faktiskt händer. Och försöka hitta relativt o-partisk statistik och fakta, vilket inte alltid är så lätt.

    Men ta och skärp dig, jag skäms o dina-vägnar!
  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-01-29 10:49:29 följande:

    Det blir nog bra det där ska du se.

    Märkligt homogen grupp ni utgör - ni trumpister här i tråden.

    Utbildade vid samma alternativa tankeskola


    Är man trygg i sig själv så behöver man inte tillhöra någon grupp eller ursäkta sig för vad man tycker/ tror är rätt. Du behöver inte sitta och fick-runka ihop med din 5-6 kompisar här på familjeliv. Man kan tycka lika i vissa frågor och vara oense, eller kanske bara tveka eller ev inte veta vad man tycker/ tror om vissa saker. Och det är ganska nyttigt att försöka tänka två varv eller tom få omvärdera saker som man ev trott på. Det kallas personlig utveckling och är bara sunt och inget farligt alls , jag lovar dig.
  • Intenuigen

    [quote=77378135][quote-nick]Världsmedborgare skrev 2017-02-04 14:07:40 följande:[/quote-nick]

    Jag köper "amerikanskt", men direkt ifrån källan, d.v.s från Kina (mainland) Hong Kong och Singapore, och inte via nån fördyrande omväg över USA.

    Eller "amerikanskt" förresten, det är ofta det går att köpa "amerikanskt" utan amerikansk företagslogga, till mycket mycket lägre pris.

    Och det passar mig utmärkt, då jag inte är ett dugg intresserad av vilket klistermärke det är på produkten, utan jag köper funktion och innehåll, och då givetvis gärna till bästa pris.

    Härlig människo-syn du har! Inga problem att kvinnor och barn jobbar 15 timmar per dag för några kronor i timmen, bara JAG får köpa så billigt som möjligt.

  • Intenuigen
    nihka skrev 2017-02-20 22:42:56 följande:

    Programmet innehöll faktafel.


    Nu vet jag iof inte vad han har sagt! Han kanske är synsk, nu tex brinner det i Rinkeby och polisen drar sig undan. Kan ju vara så att det briljanta lösningen har inträffat innan.

    Kul för de skötsamma invandrarna! Du får åka dit och säga att Sverige aldrig varit så tryggt och att anmälningsbenägenheten har ökat, så det de upplever är bara fakenews och rasism.
  • Intenuigen
    KillBill skrev 2017-02-20 23:49:25 följande:

    D Trump är patetisk. Fredagens tal höll han i Orlando Orange County. Folkmängden uppgår till ca 240 tusen innevånare men där begås ändå varje år 50 % fler mord än i Sverige med sina 10 miljoner innevånare (tack Carl B!)


    Konstigt att jämföra en stadsdel med ett helt land, men men typiskt svenska logik.

    Har inte en aning om hur det ser ut om man tex jämför med Malmö, men är väl det man ska göra om det ska vara relevant överhuvudtaget.

    Haha ni är för roliga, googla så ser du vad den statsdelen har för befolkning, som många delar av Sverige inte har. Tror det är Sveriges framtid du och Calle jämför med dagens.

    Sedan är det ju väldigt konstigt att jämföra USA och Sverige generellt då våra länder är väldigt olika. Med de förutsättningar som finns i Sverige contra USA så vore det väldigt väldigt illa om vi överhuvudtaget ligger i närheten av deras kriminalitet.
  • Intenuigen
    nihka skrev 2017-02-27 16:26:16 följande:

    Nu vill Trump tillåta konfliktmetaller. Apple och Intel håller inte med.

    Vad kommer härnäst? Barnarbete?

    computersweden.idg.se/2.2683/1.676804/trump-apple-intel


    Det är väl bra? Du gillar ju barnarbete! Billig handel och en bra börskurs är ju din grej!

    Det går ju hand i hand, har du inte fattat det?
  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-02-26 10:02:10 följande:

    Där har du en fundamental skillnad mellan skrikhögern och anständigt folk.

    När Trump blit påkommen att ljuga skyller han på andra, precis som Fox som påstår att de fått information om Nils Bildts roll.

    Jämför när Magdalena Andersson gör något så olämpligt som att skämta om en hatt hon bär - hon ber om ursäkt och tar på sig skulden för det inträffade.

    Enbart sett till uttrycksformerna borde skrikhögern klassificeras som  evertebrater, det vill säga tillhörande de ryggradslösa.


    Åter igen vet inte vilka sidor du hänger på? Här finns ingen skrikhöger! De medlemmar som drar ner dina byxor och sätter på dig en dumstrut ggn på ggn , år ut och år in. De har varit medlemmar mycket längre än dig och har alltid framstått som ganska trevliga och vettiga människor, det vet alla som har varit med här länge.

    Så hade jag inte vetat bättre så hade jag varit övertygad om att du va ett Sd-troll.

    Och är det nu Sd du vill bekämpa så bör du inte skriva här mera. Förstår att du vill vara snäll och låssas vara allmänbildad, men det blir så fel så fel.
  • Intenuigen
    nihka skrev 2017-03-03 00:28:42 följande:

    Vilket vi inte gör. Ligger i närheten alltså.


    Har inte påstått det heller! Har ingen aning, och vill antagligen inte veta heller. Men om Calle börjar jämföra en stadsdel i USA med hela Sverige för att visa att vi inte alls har stora problem, så ligger vi antagligen jävligt illa till.
  • Intenuigen
    nihka skrev 2017-03-03 12:57:46 följande:

    Har inte påstått att du har påstått det heller!

    Eller när någon påtalar att en stadsdel i USA har fler mord än hela Sverige så ligger den stadsdelen antagligen jävligt illa till.


    Jämför den stadsdelen med Malmö och se hur det ser ut. Såg ut som det va ungefär samma invånare antal och ungefär lika mångkulturell. Har inte kollat eller räknat alls, bryr mig inte så mycket faktiskt.

    Men antar att siffrorna då drastiskt jämnas ut. Du måste väl ändå har lärt dig att politiker och tex journalister gör allt för att försköna statistik. Eller är du verkligen så naiv på riktigt?
  • Intenuigen
    nihka skrev 2017-03-03 13:21:41 följande:

    Nu är ju inte Orlando en stadsdel. Det är att rekommendera att man tar reda på åtminstone lite fakta innan man uttalar sig. Men det kanske inte är att förvänta sig att någon som skriver om saker den upprepat talar om att den inte bryr sig om har en susning.


    Va det allt du hade att komma med? Är det någon skillnad om det är en stadsdel eller stad ?Problemen är ju de samma! Jaja vänster-logik, du glömde klämma in värdegrunden, då hade ju vipps alla problem varit lösta.
  • Intenuigen
    Världsmedborgare skrev 2017-03-03 14:54:55 följande:

    Det är precis så som SD:s anhängare gör, säger att Sverige har stora problem, när det rör sig om ett fåtal förorter eller stadsdelar i Sverige.

    Eller pekar ut invandrare/flyktingar ja t.o.m en hel religion för att stå för de problem de kriminella ställer till med.

    Och ska vi jmf Sverige med USA, så är de problem vi har i Sverige, om vi så slår ihop alla problem vi har, bara en nysning i jmaf med de problem USA har.

    Och då menar jag i % jmförelser, där USA ligger skyhögt över Sverige , vad gäller rasistbrott, kriminallitet, fattigdom, o.s.v.

    Tar vi bara t.ex antal mord, och tar antalet mord i Sverige där det sker flest, och jmf med ställen som har flest mord i USA, så skulle Malmö ha flera hundra mord/år

    Tar vi genomsnittet, så ligger USA 5ggr över Sverige, vilket skulle betyda att även om vi använder dom siffrorna, så skulle Malmö ha långt fler mord än i dag, med USA siffror.

    Ställen som har högst antal mord i USA, ligger 60 ggr högre än i Sverige, vilket skulle ge ca 1800 mord/år i Malmö, om vi använder USA siffrorna.

    Tittar vi på antalet fängslade barn, så ligger USA i topp, om vi så medräknar alla lämnder i hela Världen.

    USA har även bland de högsta antalet återfallsförbrytare i Världen, där det från vissa fängelser ligger när 100%.

    Vilket är ljusår från de svenska siffrorna i en jmf.

    Så här går det att göra inom snart sagt alla problem-områden om vi jmf USA med Sverige, eller för den delen jmf USA med alla andra I-länder.

    Men ska vi titta på de "mya" problem som dykt på senare år, så är det rasistbrotten som de på högerkanten står för.

    Dom har skenat iväg uppåt i USA, och dom grupper passar även på att samtidigt hylla Trump, så vi kan förvänta oss än mer av den varan.

    Samma sak ser vi hända i Europa, där Tyskland t.ex hade ca 3500 brott i den kategorin.


    Då lär ju Malmö Göteborg Stockholm se snarlikt ut som USA, det är ju där de flesta mord och skjutningar utförs? Det där får du ta med dem som påstår att ALLA invandrare eller muslimer är kriminella, har aldrig sett några sådana påstående.

    Antar att du läser in lite vad som passar och att det kan bli lite hur som när det passerat din hjärna. Att våldtäkter och kriminalitet ökar vid en hög eller iaf vid den invandring vi har är ju ställt utom all rimligt tvivel! Men det betyder absolut INTE att alla invandrare är kriminella.

    Du måste lära dig att läsa och begripa vad folk faktiskt skriver.
  • Intenuigen

    [quote=77467934][quote-nick]FDFMGA skrev 2017-03-04 12:46:40 följande:[/quote-nick]

    Sorry. Hade inte noterat dina synpunkter.

    Ja, jag har noterat att skrikhögern inte sällan tenderar att bli an aning personligt privat.

    Jag har också noterat att du har lyckats lära dig hur man gör när man citerar på FL.

    Grattis!

    Nu sitter ju inte jag och filar på inlägg eller rättar dem innan jag skickar, utan det blir lite spontant i bilkön eller vid andra tillfällen!

    Åh nej du stavade fel ( personligt privat ) Aj aj nu kan ingen ta din briljanta slutledningsförmåga eller dina tunga faktabaserade inlägg på allvar!

  • Intenuigen
    FDFMGA skrev 2017-03-07 10:08:18 följande:

    Jo, jag har noterat fenomenet att ha ett personligt privat förhållningssätt till FL-närvaro. Kan ju inte gärna vara lätt att motivera att man är så betydelsefull att man egentligen inte har tid till skillnad från andra men ändå...

    I bilkön. Glöm inte bort att högerregeln inte gäller överallt - annars slutar det bara med en krock.

    Lycka till


    Tack! Sedan är ju varken din eller min närvaro här betydelsefull övh. Då de flesta partier och människor vill ju ha det såhär, För det är ju så trotts allt så att kriminalitet och våldtäkter ökar och kommer öka ännu mera trotts att de flesta som kommer hit är vettiga. Man får ju väga för och nackdelar mot varandra. Och då 87% tycker att det är rimligt så finns det ju inte mycket att gnälla på.

    Och jag har en kusin som bor i Sydafrika, det funkar det med, bara att anpassa sig.

    Så är inte speciellt oroligt! Och som plan B så ska jag och en till titta på en lägenhet i Spanien, så blir det för tråkigt här så kan man flytta dit.

    Så ni får lycka-till med att bygga erat mångkulturella libera land ( den svenska modellen är ju mest gammalmodig och tråkig), och glömt inte att vara ute bland de nya svenskarna och prata om värde-grunden. Det är ju trotts allt den som löser våra nya problem. Mvh!
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?