Inlägg från: Marten |Visa alla inlägg
  • Marten

    Trump som president :( vad händer nu?

    sagaceline skrev 2016-11-09 21:28:49 följande:

    Sverige händer det ingenting för? Trump har ingenting emot oss? Vi håller oss dessutom alltid neutrala under krig så det skulle knappt heller påverka oss. Jag hoppas att han stoppar kriget i syrien genom allians med ryssland och hjälper sverige att bygga en mur mot malmö. :)


    Amerikansk politik påverkar Sverige nästan mer än Svensk politik. Inriktningen, stimulanspaket och handelsavtal kan mycket väl påverka svensk ekonomi negativt/positivt. USA är vår 3e största exportmarknad och då det är viktigt att ha en positiv handelsbalans är denna marknad en av de mer tongivande.

    Trumps tal om att återbygga industrin i USA kommer att påverka svensk export, riva upp handelsavtal likaså. Vi kommer politiskt att bli ännu mer socialister i amerikanska ögon vilket påverkar de politiska förbindelserna. Vår motvilja mot Nato medlemsskap kan påverka den nya administrationens syn på Sverige.
  • Marten

    Vi har sett det förut.

    Anslå för media om vad de tillåts skriva om.
    Tysta myndighetsanställda och avskedar de som opponerar sig.
    Skriva om historien till egen favör, alternativa fakta.
    Peka ut folkgrupper som syndabockar.
    Svartmåla oliktänkande.
    Stänga gränserna.
    Låna för massiva investeringar i infrastrukturprojekt.
    Införa protektionism.
    Öka anslagen för militären.

    Följer han i spåren av sin föregångare väntar snart ännu brutalare inslag.

  • Marten

    Har ni noterat att Trump endast hänvisar till sina kommande 8 år som president. Han har alltså redan tagit ut segern även i nästa val 2020!

    Ytterligare en riktig höjdare "I am the greatest president God ever created" innan han ens svurit eden.

    Snubben trodde han var cool....

  • Marten

    Ta er tid och se denna briljanta utläggning om vad DTs egentliga uppgift är för republikanerna. Speciellt uttalandet från republikanernas chefsstrateg Nordqvist ca 4 minuter in i klippet.
    Om detta ens lite stämmer är verkligheten ännu värre. En president som fullkomligt skiter i vad han skriver på, bara det när hans narcissistiska personlighet.



  • Marten
    KillBill skrev 2017-02-04 16:46:32 följande:

    Jag kan inte förstå att det finns svenskar som applåderar Trumps val av domare till Högsta domstolen. Detta är en domare som bl.a. förväntas verka för en lagstiftning som underlättar för religiös fundamentalism och att verka för en lagstiftning som begränsar eller försvårar kvinnors rätt till abort och preventivmedel. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
    Samma personer som hyllar SD då de har samma politiska värderingar och samma politiska innehåll. stoppa invandring, begränsa aborträtten, censurera media, peka ut islam som roten till allt världens ont, begränsa/upphäv handelsavtal, införa protektionism.
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?