Inlägg från: Bakslag |Visa alla inlägg
  • Bakslag

    Trump som president :( vad händer nu?

    Sverige kommer att gå under!!!

    Trump kommer klämma oss som en mask under tofflorna!!!

    Vilken jäkla orätryggad fråga - vem fan bryr sig om en gubbjävel med mycket pengar och en uppväxt med fet sked i käften och som ska leda ett annat land, då USA.

    Är vi inte bättre och stoltare än så?

    Jo jag vet, världekonomi och sånt, men det som till sist gör skillnad är om man ska kriga och kasta bajs på varandra för sin religion eller någon annan skit, eller om man faktiskt ska kavla upp ärmarna och bete sig som vuxna och utvecklade människor och jobba för sin existens.

    Vi kommer att klara oss fint, bara vi blir av med alla visionärer i detta land som likt mig fötts med gyllene sked i käften, är naiva och inte fattar hus pengar blir till och hur de ska användas.

    Poletten har trilllat ner som skriksocialisterna brukar säga. Inte deras men min....

  • Bakslag

    Tycker den amerikanske taxichaffissen i Carina Bergfeldts inslag på twitter säger allt: "Om jag önskar en annan man olycka önskar jag jag olycka på mig själv. Jag röstade inte på Trump men hoppas att han lyckas"

    En sann demokrat och sannolikt inte vänstervriden!

  • Bakslag

    Det roliga är att de flesta amerikaner skiter fullständigt i vad tillresta kommunister, socialister eller annat pack som har synpunkter på deras demokratiska frihet säger.


    Make America Great Again

    Vad alternativet till ett starkt USA? Billig jävla skitvodka, brödköer och förtryck? Lakan och bombbälte?
  • Bakslag

    Hur svårt ska det va att fatta? Trump valdes av sitt eget folk. Vad ni socialister och kommunisuetr på siten tycker om det tror jag som sagt han skiter i. Om han tycker något, så tror jag att det är typ: Acceptera valresultatet och den demokratiska processen samt att jag håller mina vallöften så håll käft.

    Ni är ju inte ens amerikaner utan ett litet skitland som inte ens vill alliera er med oss andra i NATO och ställa upp för era broderfolk i en krissituation.

  • Bakslag

    Den tog som en pungspark va? Hur dumma kan dessa miljoner amerikaner vara som röstade på Trump?

    Nu är vi där igen, i denna förbannade uppläxande socialistbubbla: "Poletten har inte trillat ner för er andra dummingar utan hammare och skära."

    Väx upp, skaffa ett jobb som ger pengar och klipp er...

    USA,USA,USA!

Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?