Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Linda2barnsmamma

    Ni som planerar barn hösten 2016

    Ja har oxå drömt massa konstiga saker sista veckan... kan det vara hormonerna i kroppen som håller på och gör kroppen kokko? Haha

  • Linda2barnsmamma

    Madss: ja va träligt att gå o vänta :) men en återstår det o se

    Valoe : vi planerar och vår 3A. . Men min spruta går ut om 3 veckor. . Min yngsta är med 5 ;)

  • Linda2barnsmamma

    God morgon!

    Undersköterska i botten men just nu jobbar ja som personlig assistent. (Sen 08) Dock sjukskriven just nu pga av operation av båda händerna

  • Linda2barnsmamma

    Jag fick problem med karpaltunnel efter första flickan för snart 7 år sen.. sen blev det värre under andra graviditeten .. sen när jag var på kontroll inför karpaltunnel operation så såg dom att mina senor ovanför tummarna (morbus de quervein ) var för korta så dom förlängde dom oxå :)

    Vänster hand : karpaltunnel och morbus de quervein

    Höger hand : morbus de quervein

    Ortopeden sa att karpaltunnel kommer komma i höger oxå men man vet aldrig när..

    Så mitt är ingen arbetsskada utan graviditetsskada

  • Linda2barnsmamma

    Haha ja tydligen. Dom sa att är man under 25 är så är det ofta från graviditeten och äldre en 45 så är det oftast en arbetsskada

    Jaa , men va spännande då är det bara att vänta nu då.. ja beställde hem lite tester till senare när ja startar.. hittade på nätet dom som mäter från 5 mlU / ml .. men nu håller vi tummarna för dig..

  • Linda2barnsmamma
    melinalium skrev 2016-10-21 21:04:07 följande:

    Hej,

    Jag planerar barn under hösten, vi har inte kommit igång med våra försök även om vi bestämde detta för 4 månader sen. Det har varit sjukdom och annat emellan helt enkelt. Nu vet vi att jag har brist på gulkroppshormon så jag vet inte hur våra försök kommer gå. Men jag vill ändå hoppa in här, för jag har mina förhoppningar :)


    Har ni börjat försöka nu eller avvaktar ni fortfarande?
  • Linda2barnsmamma
    Livetsgång skrev 2016-10-25 10:59:38 följande:

    Trodde jag hade skrivit i denna tråden men tydligen inte haha.

    Hur går det för dig och din kropp Linda2barnsmamma?

    Har läst här och var om dina symptom och känner igen mig i de du beskriver :)

    I övrigt visar dock inte testerna ännu riktiga utslag får bara skuggor inom tidsramen haha men har fortfarande kvar symptomerna. Hade dock otroligt märklig känsla tidigt imorse. Katterna väckte mig tidigt tidigt och då märkte jag att jag hade en lite starkare molvärk och stick vid högersidan och det kändes som det bubblade i nedre delen konstigt men ja jag kände bubblandet. Så ja tänkte direkt att nu kommer jag nog få en blödning men somnade om.

    Vaknade för en stund sen och kände att nej nu jäklar känns det som jag fått mens för trosorna kändes helt genomsura så va inställd på det men nada inte en skymt av blödning. 

    Samtidigt hade jag drömt inatt att jag hade fått en pojk och jag är den som aldrig brukar drömma och gör jag det är det oftast mardrömmar.

    Man kan ju inte bli annat än knäpp av sånna här saker.

    Dock har jag inte direkt höga hopp trots där finns de som blivit med barnfort och de som fått vänta.

    Satt igår och läste P-sprutan eftereffekt och allt man läste va bara negativa aspekter


    Ja min kropp är jättekonstig... nu går ju dock inte sprutan ur fören om 3 veckor men den e sååå konstig. . Små blödningar hit o dit. Ibland bruna ibland röda. Så molvärk i magen och över äggledarna/äggstockarna. . Ja har precis som gravidsymptom bara de att ja inte är gravid ... ja tror inte ja tål hormonerna eller iaf blivit känslig för dom...

    Okej. Men ja de e jättesvårt o veta vad kroppen håller på med. Ja har ju aldrig innan någon av graviditeterna fått varken mens eller ägglossning innan jag blivit gravid. Så ja har svårt att svara på p sprutans eftereffekter.
  • Linda2barnsmamma

    Jag har aldrig haft blödningar förr med sprutan. HR ändå haft den 3 omgångar sen jag var 16 men sen hade jag p stav i 3 år.. inte en ända blödning :) den funka kanon.. men fick sen för mig att börja med sprutan igen... har varit blödning fri 3 månader av 12... därför ja sluta nu.. sen vill vi ha en 3e oxå ;)

Svar på tråden Ni som planerar barn hösten 2016