• Madss

    Ni som planerar barn hösten 2016

    Är inte lika stressad över hela grejen. Så det är skönt :)
    Tror inte jag kommer bli gravid detta försöket, har inte känt något ännu iallafall. BIM (om man räknar enligt cykeln jag hade när jag tog p piller) är den 24e oktober.. Så vi får se! Vet ju inte alls om min kropp är i balans efter p piller stoppet men vi för hoppas :)

  • Madss

    Hahaha! Låter inte så roligt, men ändå lite! :D
    Hur många barn har ni sen innan? :)

  • Madss

    Det va en rätt dum fråga med tanke på ditt namn haha.. Men hur gamla är dem? :)

  • Madss

    Jag fick en känsla precis som mensvärk men bara några sekunder, typ 2 gånger igårkväll. Drömde också en mardröm inatt och är sjukt trött. Kan va för att jag får min mens snart eller nåt annat. Troligen är det mensen..

  • Madss

    Gaaahhh 3 dagar kvar till BIM.. Jag blir tokig. Vet inte ens om det stämmer eftersom sista riktiga mensen (uteslutet den mensen jag fick efter p piller stoppet) va ju en p piller mens.. Har lite mensvärk nu, men det är ingenting jämfört med vad jag hade den "mensen" efter stoppet. Blir galen. Tror inte ens jag är gravid nu, och då måste jag vänta ytterligare en en 1/2 månad för att veta efter nästa försök.. Tänk att bli gravid va såhär svårt eller jobbigt när man väl planerar det!
    Behövde bara ventilera lite....

  • Madss

    Jaså? Varför opererade du händerna? Om man får fråga hehe...

    Jag jobbar också som undersköterska, sitter på jobbet just nu och laddar inför morgonarbetet :)

  • Madss

    Oj! Visste inte att man kunde få sånt av graviditet. Har du mycket ont i händerna nu efter op?

  • Madss

    BIM va igår förresten. Så vi får se om den kommer annars får jag ta ett test. Tog en test i förrgår men på kvällen så allra sista kisset innan sängen och det va negativt. Ska köpa hem nya test idag och ta ett imorgon. Är det negativt väntar jag en eller två veckor, om inte mensen kommer dvs :)

Svar på tråden Ni som planerar barn hösten 2016