Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Skulle du kunna göra abort?

    Ja. Jag tycker att man tar ett liv,det går inte att förneka, men då det är väldigt olämpligt av olika orsaker så tycker jag att man får ta sej den rätten för att inte skapa elände i de liv som redan finns alltså mammans och pappans. Jag har alltid använt säkra p medel och varit noga med dem eftersom jag inte tycker abort är en lättvindig sak men i vissa skeden i livet skulle jag gjort abort om jag blivit gravid ändå. I andra perioder hade det varit ok med ett barn även om vi inte planerade det.

  • Anonym (M)

    Anonym (Va) skrev 2016-09-17 18:18:48 följande:[/quote-nick]Jag har redan svarat på hur det kommer sig att jag ser skillnad på emig abort och flera aborter.

    Jag menar att man ska skydda sig dubbelt eller låta bli sex om man inte vill ha barn! Vilket jag också skrivit.[/quote]

    Men om man är gift eller sambo i 30 fertila år... ska man ha både hormonella medel plus kondom i 28 år då om man får två barn? Eller leva i celibat när man fått de barn man vill?

    Anonym "no " skriver;

    "T ex bör man nog inte ha "tillfälligt" sexuellt samliv med vem som helst hur som helst som prisas så idag! Utan enbart ha det med den man kan tänka sig att få ett barn med. Enligt mig bör det i så fall vara den man är gift med ". Men bara för att man är gift betyder det inte att man vill ha hur många barn som helst eller när som helst. Som 45 åring kunde jag absolut inte tänka mej ett barn till med min man fast jag älskar de barn vi har och min man.

Svar på tråden Skulle du kunna göra abort?