• Anonym (qq)

    Min exman är så jävla lycklig! Det känns skumt.

    du kan inte jämföra nåt som hände för massor av år sen och nu. Människor förändras. Han ÄR helt enkelt kanske mer tillfreds med sitt liv nu, det kanske han hade varit även utan henne.
    Han äskade säkert dig men jag tror kanske att du "gör om" minnet lite nu när du sitter och jämför och blir lite avundsjuk. Det är nu du har bilder på fejan att jämföra, det hade du inte då, du tänkte inte  på om han såg lycklig ut eller inte, det är nåt du tänker på nu. Förstår du? 

  • Anonym (qq)
    Anonym (Missunsam?) skrev 2016-08-16 22:47:51 följande:
    Men varför är han mer lycklig och tillfreds nu? Vad är det för fel med mig som inte gjorde han lika lycklig? Jag tänkte en del på det redan då, han sa aldrig något om det när jag frågade men han såg ut på ett annat sätt då. Liksom en slags sorg bakom en fasad, något han nekade till men jag såg. Han var både glad, kåt och kär för jämnan, men samtidigt alltid något där som han inte delade med sig av. jag tänkte att det är en del av hans person- han är lite grubblande och melankolisk. Men just det där är borta, han är lycklig på riktigt med henne. Det känns faktiskt.
    jag menar att det inte är ditt fel, det är inget som du gjort. Det kan vara så att livet helt enkelt går i olika faser och han kanske ser lyckligare ut nu. Han kanske är det, han kanske inte är det. 

    Hur mycket träffar du honom? På dig låter du som om du är nära och verkligen kan se på honom, titta i ansiktet och bedöma detta. Kan du verkligen det? Att man ser lyckliga foton på fejan betyder inte så mycket, 

    Jag är själv i en ny relation sen några år tillbaka. Hade ett ganska långt äktenskap och vi hade det bra (tills skilsmässan då :) ) Jag ser mig själv som mycket mer harmonisk nu med min nya sambo, Vi är 40+, man har hunnit få lite perspektiv på sitt liv och kanske att man vet bättre vad man vill och inte vill, vad man behöver för att må bra? Jag tänker så om mig själv i alla fall. Mitt äktenskap var jättebra och jag och mitt ex älskade varann och hade mycket kul ihop. Att jag nu är i en ny mycket lycklig relation betyder inte att den gamla plötslig blev "sämre". Förstår du hur jag menar?  
  • Anonym (qq)

    faktum är att det låter snarast som att du inte är helt över honom, om jag ska vara ärlig. Är man helt över så tänker man inte sådär

Svar på tråden Min exman är så jävla lycklig! Det känns skumt.