Inlägg från: Anonym (Hande mig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hande mig)

    Handlat på tradera, blivit blåst??

    Hande nyligen mig att en kopare la ut samma ovanliga plagg till forsaljning som jag redan vunnit och betalt. Stod i annonsen att hon sjalv kopt plagget pa Tradera och att det inte passade, sa hon kunde omojligt ha tva stycken likadana. Jag mailade, ringde (inget svar) och anvande aven "fraga saljaren" funktionen i den pagaende annonsen. Undrade om hon lagt ut annonsen av misstag, da jag vunnit den och aven betalt direkt. Det visade sig att hon missat betalningen (har inte samma bank sa det syns inte pa samma datum hos henne) trots angivet Traderanick. Hon tog bort annonsen och skickade varan.

    En annan saljare la ut precis samma leksaksfigurer igen (6 olika auktioner). Da jag var pa semester utomlands vid tillfallet fick en slakting oppna min post for att kolla om de kommit, vilket de hade, sa det finns folk som har dubletter av saker aven om det inte verkar logiskt (typ 6 olika Star Wars eller Harry Potter gubbar i dubbel uppsattning). 

    Har ocksa hant att saker inte kommit fram. Budade in en hatt for ~7kr for ett par ar sedan, men den kom aldrig. Ingen storre forlust faktiskt och tog heller inte kontakt med saljaren (budade mest for att den var fin, men skulle nog aldrig ha anvant den). For ~3 manader sedan var det en klanning som aldrig kom. Mailade saljaren, som undrade om jag skojade. Hon hade skickat den dagen efter. Klanningen har fortfarande inte kommit, sa jag antar att den forsvunnit med posten. Det ar sant som hander och sant som jag som kopare ar medveten om. Darfor handlar jag aldrig for nagra storre summor, just for att det kan forsvinna (eller man kan bli blast). 

    Sen kan man ju be om sparbar forsandelse, for att forsakra sig om att det inte forsvinner, om det ror sig om dyrare grejjer.

Svar på tråden Handlat på tradera, blivit blåst??