Inlägg från: Monis.ph |Visa alla inlägg
  • Monis.ph

    Tvillingar bf 2017

    Hej! Jag väntar tvilling med bf 1 april, men skulle sättas igång i vecka 37. Så lite tidigare =)

    Är ny på familjeliv och skulle vilja gå med i tvillingar 2017, har lite komplikationer med mina så det skulle vara skönt att få prata med andra som kanske har likadant eller bara få stöd.

  • Monis.ph
    jonie skrev 2016-11-17 19:07:10 följande:
    Jag kan lägga till dig i Facebookgruppen om du skickar ett PM till mig här där du skriver ditt namn och beskriver din profilbild. Då kan jag lägga till dig som vän och när du accepterat kan jag lägga in dig i gruppen och ta bort dig som vän igen :)
    Tack! men jag inte hittat till funktionen pm :P Provade trycka på ditt namn men det stod privat, sen hittade jag inga andra lösningar 
  • Monis.ph

    Jag är i vecka 21 nu och väntar enäggstvillingar. Men De är olika stora och flödet från modekakan till den lilla är inte normal... och har bara en liten plats i hörnet. Den andra är helt normal i storleken och flödet är bra där. Läkarna säger att det är ett svårt fall men inget tyder på tvillingtranfusion då den har en tydlig urinblåsa och bra med vatten. Men har bara 1/3 av platsen i magen :( Men han kämpar på! Och har jag tur kan vi få vänta tills vecka 30 iaf. Om inte så blir det från vecka 28..
     

Svar på tråden Tvillingar bf 2017