Vad söker ni hos ett bageri/konditori?
Jag önskar socker- och vetefria produkter och efterrätter, nyttiga alternativ helt enkelt.
Jag önskar socker- och vetefria produkter och efterrätter, nyttiga alternativ helt enkelt.
Många tankar om allergier märker jag.
Ja man kan inte garantera glutenfritt om man använder mjöl i samma lokal, men man får minimala spår i det man bakar.
Allt går inte att göra glutenfritt och nötfritt men mycket går att anpassa efter allergier.
Jag går i tankar om att starta ett café i framtiden där jag erbjuder folk att lägga beställning om man har allergier och vill ha en speciell sorts bakverk.
Ett café för mig har ett sortiment av bullar, bröd, fikabröd, bakverk, tårtor och småkakor.
En trevlig miljö där man känner doften av nybakta bullar och råvarorna smakar dom de ska... ex vanilj kräm ska smaka vanilj.. Man Ska Känna Smaken Av Den Frukt eller De bär Som använts I bakverket.
Jag funderar även att driva det efter temadagar... vad många inte vet är att det finns många fler dagar än fastlagsdagen, kanelbullens dag osv. Som ger en dag åt att hylla ett bakverk... ex mazarin dagen, gräddtårtans dag eller granatäpplets dag.
Svåraste som jag har märkt är att komma på ett namn samt att hitta en lokal :)