• 1315

    vi från Skåne som har BF jan/feb-17

    Hej!

    Jag har precis plussat och beräknas föda i början av april. Väldigt tidigt fortfarande och oron står mig upp i halsen så jag fick en väldigt liten blödning här om dagen.. Men inget mer sedan dess, Hcg stiger fortfarande och alla symptom är kvar.

    Jag ser att detta är en grupp endast för de som är beräknade i januari och februari men tänkte chansa och fråga om det är ok att gå med då jag också bor i Skåne (Malmö).

    Lite kort om mig

    Jag är 26 år och har 2 barn som är 2,5 respektive 1 år. Nu väntar vi som sagt nummer 3 (alla har varit planerade) och håller tummarna för att allt ska gå vägen :)

  • 1315
    Ljunggren skrev 2016-07-31 21:58:37 följande:

    Oj, så tätt.. Jag gissar att du har stor ork! :) En eloge till dig. Jag sitter just nu med tvillingar i magen medan jag redan har en gosse som fyller två i november. Jag fasar lite för hur jag ska orka.. Kanske kan du komma med lite pep? :) 

    Grattis till graviditeten! 


    Oj vad roligt med tvillingar! Har ni det i släkten eller kom det helt oväntat?

    Vi har tvillingar på min sida (min mormor) så chansen finns för oss också, även om jag tror att det "bara" ligger en i min mage :)

    Haha visst kan det vars tufft ibland. Vi har dessutom tagit beslutet att inte skola in vår son på fsk då jag ändå är hemma med dottern. Så har båda hemma på heltid och jag älskar det :) Tycker det är så himla mysigt att få se dom två leka tillsammans hela dagarna även om det förekommer bråk emellanåt också (mer och mer ju äldre dottern blir). Vi kommer fortsätta ha alla barn hemma även när nr 3 föds!

    Tålamod är a och o och jag har otaligt många ggr behövt stanna upp och räkna till 10 (ibland 100 haha) men allt löser sig med lite vilja :)

    Jag tycker att barnen speglar sig i mitt humör, så jag tänker väldigt mycket på hur jag är gentemot dom. Är jag stressad blir allt kaos, är jag lugn och glad så är dom glada och hjälpsamma. Det är nog mitt enda tips :p
  • 1315
    BeautifulMoments skrev 2016-08-01 14:13:35 följande:

    Jag kan starta en grupp på Facebook om fler önskar det?


    Det hade varit jättekul med en facebookgrupp ????????????
  • 1315
    BeautifulMoments skrev 2016-08-03 08:40:46 följande:

    Okej ni som vill va med skriv här så skickar jag mejl till er


    Jag är gärna med :) Linnea Svedlund heter jag på fb, bor i Malmö. Min visningsbild är när min son pussar min dotter på huvudet (ifall det finns fler med samma namn)
Svar på tråden vi från Skåne som har BF jan/feb-17